Aktuellt

Utflykt


Igår var det dags för spinningutflykt med instruktörerna på gymmet. Utflyktsmålet för dagen var Friskis och Svettis på ön i Malmö, där instruktör Richard rev av ett pulsbaserat pass med hjälp av Activio.

Som alltid gillar jag Activio. Tycker det är ett grymt redskap för konditionsträning. En piska som hjälp att ta sig upp på höjderna men även en broms. Igår var det dock inte så mycket broms…

Hyfsat bra musik, ibland lite likriktad och någon låt måste kommit direkt från ett raveparty…. visste inte om det var jag som höll på att svimma eller om det var musiken som var osedvanligt brölig.

Många tunga härliga klättringar men saknade någon snabb raksträcka att tuta fram på. Tjo och tjim i salen och deltagare som skrek rakt ut. Mer sånt, det är kul! Och det där var en uppmaning till alla Kävlingespinnare :)

Tyvärr fick jag hålla tillbaka lite pga min hals som fortfarande har en inneboende igelkott eller nått. Har inte sett någon förbättring senaste dagarna och fortsätter ta det lite lugnt. Löpningen får vila lite till. ATTANS!

6 Kommentarer

 • Svara
  /Richard
  4 maj, 2009 kl 07:58

  Kul att ni var med på passet!
  Ja, det är ett rätt tufft pass, men motionärerna gillar det så.
  Jag undrar lite när du skriver ”många tunga klättringar”? Där är bara en backe, en lång visserligen, men bara en.

  Sen musiksmaken är ju som baken…vi kan inte alla gilla samma saker. Det är ju en av fördelarna med Friskis & Svettis, att vi har många olika ledare med lika många olika musiksmaker. Så kan van välja pass efter det.
  Men jag ska kolla det med ”bröligheten”, vi har precis haft delar av anläggningen på service, och jag hör ju inte ljudet riktigt likadant uppe från podiet. Så det kollar vi på.

  Ha en bra dag!
  /Richard

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  4 maj, 2009 kl 08:25

  Richard – ta det inte negativt, jag älskar tuffa pass! Jag tyckte passet var jättebra och kommer gärna fler gånger. Med ”tunga klättringar” menade jag långsam kadens… saknade bara att få köra lite fort någongång. Många bra låtar också, bara sista låten som brölade lite väl i mina öron.
  Jag är runt rätt mycket och kollar, och måste säga att ditt pass var ett av de bästa jag testat på, så det var ingen negativ kritik! Kör hårt :)

 • Svara
  /Richard
  4 maj, 2009 kl 09:13

  Nädå, jag tar det inte negativt alls. Bara kul när någon skriver om ens pass.
  Jag gillar själv högre kadens, men har inte lyckats hitta musik i rätt BPM som motsvarar mina andra kriterier. Men vem vet, kanske till nästa termin.

 • Svara
  Noac
  4 maj, 2009 kl 12:32

  Skall man verkligen träna när man har halsont?? Vad jag vet så sägs det att halsont och/eller feber är de två ”stadie” då man inte skall träna.

  En förkylning med ljust snor är OK ur träningssynpunkt om det görs på en lugn nivå

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  4 maj, 2009 kl 13:49

  Noac – nej man ska inte träna med halsont det har du helt rätt i! Men när man har en sedan länge inplanerad spinningutflykt så är det svårt att stanna hemma… är inte jättekrasslig, känner mig mest irriterad i halsen och tog det ganska lugnt och fint…. Ehhh, jag känner hur ihåligt det låter. Ajabaja mig, kunde bara inte låta bli. Men idag vilar jag!

 • Svara
  Snorkkis
  4 maj, 2009 kl 17:17

  Hoppas igelkotten hittar annat boende snart!

  Lät som ett väldigt bra pass! Bra med ny inspiration.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.