Aktuellt

Uppvisningen i bilder

Det skedde inga mirakel. Det blev inget Lundalopp. Så här blev det istället:6 Kommentarer

 • Svara
  Jonna
  9 maj, 2009 kl 23:25

  Hej, jag läser din blogg varje dag och tycker den är väldigt inspirerande och än mer nu iom Vivecas viktresa :)
  Jag har dock en fråga som jag hoppas att du kanske har ett svar på! Jag har läst att det ska vara effektivt (för viktnedgång) om man äter lite nötter eller fiskoljekapsel och/eller dricker lite kaffe innan morgonpromenad. Men om man av princip inte dricker kaffe, är vegetarian och dessutom allergisk mot nötter – vad kan man då äta/dricka istället med liknande effekt? Har du något bra förslag, vore otroligt tacksam för alla tips jag kan få :)

 • Svara
  Andréa
  10 maj, 2009 kl 06:38

  men det där såg ju nästan lite kul ut! Hoppas du är frisk på lördag!!

 • Svara
  Katarina M-I
  10 maj, 2009 kl 08:07

  Inga mirakel här heller.
  Nu är det bara att hoppas att veckan räcker för att bli 100% frisk!!

  Krya på oss:)

 • Svara
  Emma
  10 maj, 2009 kl 12:34

  Det såg ju riktigt roligt ut! :-) Jag undrar om du har lust att skriva något mer inlägg om träning vid graviditet och efter förlossning? Jag är i vecka 30 nu och promenerar, styrketränar och simmar. Jag undrar lite hur länge till man brukar orka hålla igång. Än så länge tycker jag det går jättebra även om det är i ett lugnare tempo än vanligt. Hur länge efter en förlossning brukar det dröja innan man kan börja träna igen (om allt gått bra)?. Är det några särskilda övningar du rekommenderar vad gäller styrketräningen? Lite sånt är det jag undrar. :)

  Tack för en väldigt inspirerande blogg! Idag är jag stolt över att ha gått 9 km på Linnemarschen. :)

 • Svara
  Sara
  10 maj, 2009 kl 15:40

  Underbar blogg. Ha en fin dag. Kram

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  10 maj, 2009 kl 17:16

  Jonna – vad kul att du gillar min blogg! Ang saker som kan trimma fettförbränning är jag ytterst skeptisk… Det handlar om finlir och det är inte många kalorier vi pratar. Vitlök, senap, cayennepeppar och ingefära ökar kroppstemperatur och energiförbrukning. Men förmodligen ger det mer att ta en promenad ut till brevlådan :)

  Andréa – kul var bara förnamnet :) I’ll do my very best för att dyka upp i Göteborg på lördag

  Cykelmygga – attans! Krya på oss!

  Emma- Kul att du håller igång fortfarande. Det blir så mycket lättare efteråt då. Efter förlossningen kan du börja promenera så fort det känns bra. Annars bör man vänta till efter efterkontrollen, ca 6-8 veckor innan man börjar träna. Efter graviditeten är det viktigt att träna upp bäckenbotten och inre bukmuskulaturen (OBS INTE SITUPSMUSKLERNA!). Plankor är guld för nyförlösta :). Ska försöka fnula i hop ett inlägg. Jättebra att du berättar vad du vill läsa. Tack tack!

  Sara – tack för det! Ha en bra dag du med!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.