Aktuellt

Träningsplaner

Om sex dagar är det Stockholm Marathon. Fram till dess kommer jag att drömma löpning, tänka skavsårsplåster och dricka Vitargo (fast inte än…). Jag kommer att lusläsa väderleksrapporter, vila mig i form, ha obegripligt mycket tid över och inte snåla på maten.

Men sen! Sen löp-pausar jag. Brukar kännas naturligt efter en stor urladdning. Och det är här min lilla cykel kommer in. Då ska jag nöta på sittskinnet och göra mig bekant med skånes alla möjliga rundor. Jag ska svära åt motvinden och känna mig grym i medvinden. Men jag behöver ett mål. Och då hittade jag Laholm 6-dagars. 6 dagsetapper mellan 9,4 och 14,5 mil.

Men jag är ju lite realist och inser att tre av dagarna räcker. Fredrik får köra de andra tre. Nu ska jag bara övertala familjen om att en veckas campingsemester i Laholm är det bästa man kan göra på en sommar….

5 Kommentarer

 • Svara
  Piratfarsan
  24 maj, 2009 kl 17:49

  Lycka till med övertalningsförsöken om campingen :-)
  Tält i en vecka då skulle jag krevera.

 • Svara
  Cicci
  24 maj, 2009 kl 19:16

  Ha ha jag kommer också drömma löpning, tänka löpning och allt … det är det enda som kretar i huvvet nu … normalt?! Eller too much det är frågan … men känner igen mig i det du skriver!

 • Svara
  Anna
  24 maj, 2009 kl 19:48

  Laholm är MIN stad. Jag är uppvuxen i Laholm och min mamma och pappa bor där. Jag kan inte komma på något annat ställe som skulle kunna vara bättre att spendera sin semester på:)

 • Svara
  Marre
  25 maj, 2009 kl 07:36

  Shit vad nära det är nu! Tänk att den här veckan skulle komma till slut. Jag försöker låta bli att tänka på lördagen för mycket, försöker bara peta in de sista passen i planeringen. Just nu vill jag bara att det ska vara över….

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  25 maj, 2009 kl 08:04

  Piratfarsan – jag inser att det blir svårt. Det kanske finns lyxhotell??? Ehhh….

  Cicci – jag blundar och håller för öronen och hoppas att det är LÅÅÅNGT till lördag…

  Anna – jamen då kan ju du också vara med! Och visa vägen liksom :)Jag behöver ju någon att trampa med om jag och Fredrik tar varannan dag….

  Marre – och jag försöker återhämta mig från Göteborg… eeeh, det är många dagar kvar va???

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.