Aktuellt

Today is the day..

Så är dagen här. Det är idag det gäller, idag det smäller. Dryga 42 km i strålande sol och 24 graders värme.

Många av er ska också springa: till er skickar jag jordens största lycka till. Och jag hoppas få se er någonstans i vimlet.

Många av er som inte ska springa undrar nog hur fasen man kan göra något så puckat. Men om ni visste känslan inom mig just nu skulle ni förstå. För jag är på ett sanslöst gott humör, mår som en prinsessa, har fjärilar i hela magen. Känner mig stolt över vad jag ska göra, vill berätta för hela världen (och har nog gjort det också… och fick en dubbel portion lunch på Kalori igår…). Det är ett party i hela mig, jag vill headbanga, springa rundor på hotelltaket, stå på huvudet och sjunga i duschen.

Ja ni fattar. DEN känslan är värd 42 kilometer. Och det här är ju ändå bara förrätten. Efterrätten är ju minst lika härlig!!! Sen är det bara huvudrätten däremellan…

Det här är en bra dag!

1 kommentar

  • Svara
    MarathonMia
    30 maj, 2009 kl 08:22

    Helt fantastiskt! Idag är det dags att släppa handbromsen och verkligen köra. Idag kommer det bli en bra dag. Idag är faktiskt en toppendag!

    Lycka till! (du klår väl maken lite lite lite den här gången med?)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.