Aktuellt

Rastning av vinterbleka ben…

Idag var det nypremiär. Efter två veckors löpkarantän fick jag äntligen ut och sträcka på benen. Det var med skräckblandad förtjusning jag hoppade i träningskläderna. Nervös för hur mycket jag egentligen skulle ha förfallit.

Dagen till ära hade jag premiär i mina korta tights och precis SÅ HÄR bleka är mina vinterben:


Satte iväg och första kilometern pep till efter 5:16. Så fort brukar aldrig min uppvärmningskilometer gå… fortsatte i ett lugnt och behagligt tempo, benen flöt, håret flög, solen sken, luften var frisk…. ja ni fattar, det var underbart! Vissa kilometrar var jag nere i tänkt Göteborgsvarvsfart (4:44) och ändå gick det lätt.

Snittade mina 12 km på 4:51 och känner att jag är konditionsmässigt hyfsat på banan. Däremot blev jag lite tröttare i vader och kring knäna än jag brukar. Jaja, det vore väl konstigt om man gick ostraffad genom en tvåveckors ofrivillig vila.

Ser jag inte lite rädd utför inför dagens nypremiär?

Inga kommentarer

 • Svara
  Katarina M-I
  12 maj, 2009 kl 13:05

  Å vad jag är glad för din skull!!

  Jag är inte in närheten av att vara frisk.

  Det blir jag o Molgan på lördag.

 • Svara
  Anna
  12 maj, 2009 kl 13:20

  Jag vet allt om vinterbleka ben ;)!

 • Svara
  Andréa
  12 maj, 2009 kl 13:34

  och du säger att jag är i bra form. du är ju i HELT SJUKT bra form trots sjukdom!!

 • Svara
  Hamberg
  12 maj, 2009 kl 13:46

  Jag kommer nog aldrig att springa med dig, du är ju fantastisk duktig!
  Sen ett par jysta sommarben ska gärna ha lite blod och blåmärken oxå…..som mina :-)

 • Svara
  Anna
  12 maj, 2009 kl 14:15

  Grattis Anna. Du kommer vara så jäkla snabb på lördag och jag ser fram emot att bli spöad av dig:)) Vad skönt att det kändes bra, det är ju som sagt konstigt om det inte känns alls att man varit borta men det var en fin genomsnittstid du hade.

 • Svara
  Snorkkis
  12 maj, 2009 kl 18:34

  Härligt att det känns lite bättre. Och nu när benen fått känna på vädret också!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  12 maj, 2009 kl 18:54

  Cykelmygga – jag skickar över lite friskhetsbascillusker och hoppas att de smittar :)

  Anna – hehe, har du också drabbats? :)

  Andréa – det gick bättre än förväntat. Men det var säkert bara för att jag inte skulle deppa ihop helt så här lagom till Göteborgsvarvet…

  Hamberg- perfekt, för jag har jordens största blåmärke på skenbenet :)

  Anna- vilken startgrupp startar du i? Skulle vara kul om vi råkade ses i myllret :)

  Snorkfröken – ja det var skönt att veta att man inte tappat hela årets träning bara så där. Men benen hann inte få någon färg på den korta rundan. Attans…

 • Svara
  askan
  12 maj, 2009 kl 20:15

  Ibland behöver man lite vila inför lopp…. du verkar ju hamnat i toppform. Kör hårt!

 • Svara
  River
  12 maj, 2009 kl 20:59

  Härligt att du är tillbaka. Det där passet skvallrar om att du inte tappat så mycket form. Tänk om det blir en bloggfight irl? Att vi möts upp på banan och den ena försöker dra ifrån den andra. Vilka spännande blogginlägg vi skulle kunna skriva efter det va ;)?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  13 maj, 2009 kl 05:44

  Askan – ja varför ska man egentligen träna? Vila is the shit :)

  River – haha, jo det hade varit fint! Men det är nog ingen risk med storformen du visade på dina intervaller. Jag får hålla i mig i dina fartränder och lifta in i mål :)

 • Svara
  Marre
  13 maj, 2009 kl 07:03

  Vad skönt att du kommit igång med löpningen igen, Anna! Och jag tycker det är snyggt och unikt med bleka löparben. Hepp!

 • Svara
  Denize
  13 maj, 2009 kl 09:08

  Vad skönt att du fick komma ut!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  13 maj, 2009 kl 10:51

  Marre – speciellt med ett stort fett blåmärke på (från lördagens boxuppvisning) :)

  Denize – ja det var riktigt skönt att testa formen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.