Aktuellt

Jämmer och elände!


Idag skulle jag springa snabbdistans.

Idag är jag krasslig i halsen.

SKIT OCKSÅ!

Det är liksom inte läge nu. Men det är väl straffet för många sena jobbnätter. Så jag lägger ner snabbdistansen och samlar lite promenadsteg till min Silva. Har fortfarande inte fått tillbaka mina 34000 steg men hoppas dom kan lösa det.

Sen ska jag vitaminbomba mig själv. Min juicer kommer att gå på högvarv! Någon som har några goda tips?

2 Kommentarer

 • Svara
  Katarina M-I
  2 maj, 2009 kl 11:11

  Ingefära:)
  Krydda dina juicer med det?

  Skippa mjölkprodukter till halsen är bra? Helt ovetenskapligt men jag slopar mejeriprodukter till förmån för sojamjölk när jag får ont i halsen, skulle något skit bryta ut får jag mindre snor och elände.

  Buljong, hemkokt såklart, grönsaker, kycklingsoppa. Ofta behöver man ”get out of way” för självläkning. Helt ovetenskapligt såklart:)

  Mina bästa tips, helt utan vetenskaplig förankring.

  Krya på dig, tänk positvit och stressa inte tankarna. Du är väl förberedd och har marginaler!!!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  3 maj, 2009 kl 07:48

  Cykelmygga – Tack för dina tips, jag provar allt!!! Och försöker att inte stressa upp mig….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.