Aktuellt

Till er som inte springer…

Det finns inget bättre tillfälle att sätta igång med löpning som just nu. Vår i luften, +12 grader och strålande sol. Dessutom nästan vindstilla. Så har ni inte hittat tjusningen ännu, så ut och testa. Det är stor risk att ni fastnar…

Idag stod snabbdistans på schemat: 6,4 km i 4:45-fart. Kände mig pigg och glad i benen trots urladdningen igår kväll. Dock hade det varit skönare med ett långpass så man hade orkat/hunnit njuta av solen. Nu var det mer flåsa flåsa!

Fredag igen. Ha en underbar helg!
13 Kommentarer

 • Svara
  Ann-Sofie
  3 april, 2009 kl 17:06

  Måste säga att jag får smått ångest av att läsa din blogg, jag är helt slut efter 30 minuter (i sakta tempo) och jag förstår inte hur du orkar så länge ;P Aja, lite peppad blir man i alla fall till att orka mer :)

 • Svara
  coyntha
  3 april, 2009 kl 17:33

  Visst är det härligt nu? Jag var ute igår kl19 och njöt av vädret. Jag sprang en timme!Gud vad skönt att gå ut med ljus!Vilka fina bilder!*kram *

 • Svara
  Magdalena
  3 april, 2009 kl 17:40

  Du ser inte ett dugg trött ut efter snabbdistansen! Vad många vårtecken.

 • Svara
  Cizzi
  3 april, 2009 kl 18:56

  Det ser härligt ut och det låter härligt. Men när jag själv ska testa så blir det bara kasst. haha

 • Svara
  Snorkkis
  3 april, 2009 kl 19:13

  Bra tempo! Och visst är det härligt att springa nu. Länkar till ditt inlägg i min blogg, hoppas att det ät ok!Och så fina vår-bilder!

 • Svara
  Lisette
  3 april, 2009 kl 19:23

  …och i Umeå har det snöat hela dan, även om det ej snöat så mycket!

 • Svara
  Andréa
  3 april, 2009 kl 19:37

  Snabbt! Och underbart med sol!

 • Svara
  Hamberg
  3 april, 2009 kl 19:55

  Jag är grymt imponerad av dina tider och ditt tempo. Själv körde 5×5 min intervaller idag och bästa tempot var 5,07…hmm har lite att jobba på :-)!(vi hade 15 grader idag :-))

 • Svara
  Susanna
  3 april, 2009 kl 19:55

  Åh jag längtar tills i påsk då vi ska ner till svärföräldrarna i skåne. Det är nog ännu varmare där än här. Hoppas på att benhinnan håller för ett par löpturer i de underbara bokskogarna kring linderödsåsen där de bor.

 • Svara
  River
  3 april, 2009 kl 20:22

  Hann du fota dom där naturbilderna under passet så får du allt öka lite på nästa tempopass :)? Pst. Jag är igång med löpningen. Du vet väl om att vi har en interntävling på allvar du och jag :P!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  3 april, 2009 kl 21:09

  Ann-Sofie: hihi. Ångest är inte min mening, men lite pepp bidrar jag gärna med :)Coyntha – aaah, det är underbart! BÄsta tiden på hela året!Magdalena – lite glansigare än vanligt i pannan bara :)Cizzi – i sånt här väder kan det inte bli kasst. Jag lovar!Snorkfröken – klart det är ok! Pyret – och dit skickar jag mina barn i nästa vecka. Jag måste vara världens elakaste :) Fast dom gillar ju snö….Andréa – mmm, och så skönt utan alla långfillijonger!Hamberg – det hade nog vi också i eftermiddags….Susanna – löpturer i bokskogen låter underbart! Håller tummarna för att det funkar!River – jag är fullt medveten om interntävlingen… Men idag läste jag något intressant. Man får korrigera sin tid för ålder och då skulle min Göteborgstid på 1.40.11 motsvara 1.38.53 för en person under 30 år. Så då var jag ju faktiskt bara 12 sekunder efter dig….

 • Svara
  Ulla-Karin
  4 april, 2009 kl 11:04

  Var finns detta vårväder då ??Här utanför mitt fönster snöar det, det är – 5 grader i luften och vi har höga snöberg än utanför oss !!!Dåå känns det inte läge för att fara ut på en joggingrunda precis !Kul i alla fall att höra att det finns hopp om vår längre ner i vårt avlånga land !

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  5 april, 2009 kl 13:29

  Ulla-Karin – vädret FANNS i Skåne. Nu är det åter grått och blåsigt :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.