Aktuellt

Säsongspremiär cykel

En god natts sömn och en morgoncappuccino gjorde susen för hälsan. Allt konstigt jag kände igår var som bortblåst och jag bestämde mig för att cykla säsongspremiären enligt plan.

Efter lunch stack vi iväg. Kände redan efter fem kilometer att jag hade minst ett par lager kläder för mycket. Vid närmare eftertanke ALLA mina kläder, dvs samma outfit jag hade i minusgrader och snålblåst förra året…

Det kändes som att cykla i en plastpåse, svetten kunde inte ta vägen någonstans! Fick stanna till i Värpinge och pälsa av mig. Sen kändes det bättre. Solen tittade fram och vinden höll sig lugn och fin.

Det blev en lugn runda på 44 km med rekordlåg puls. Den pulsen har jag inte ens under uppvärmning på spinningen. Men det konstaterandet gör jag ju varje år…

Skönt att ha premiären avklarad. Nu väntar många och långa turer på cykeln för nu är det VÅÅÅÅR!!!!

6 Kommentarer

 • Svara
  Magdalena
  8 april, 2009 kl 18:13

  Vad härligt med vårcykling! Du har sså mycket energi Anna. DU hinner med så mycket träning – fantastiskt!

 • Svara
  Snorkkis
  8 april, 2009 kl 18:33

  Härlig tur. Och kläderna är svåra när man cyklar, och man vill ju inte gå för lättklädd på våren, så lätt att bli förkyld då.

 • Svara
  Susanna
  8 april, 2009 kl 18:40

  Haha, det är HEMSKT att svettas sådär under kläder som knappt andas :)

 • Svara
  Lovisa
  8 april, 2009 kl 19:30

  Vad skönt att du slapp bli sjuk! Jag ska också ut på en cykelrunda imorgon, men den blir inte lika lång som din… ;)

 • Svara
  Anna
  8 april, 2009 kl 19:37

  Skönt att det inte blev något av äckelsjukdomen.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  9 april, 2009 kl 05:07

  Magdalena – jag tog smygpåskledigt redan igår :)Snorkfröken – ja speciellt när det ser jätteruggit ut när man börjar och sen tittar solen fram… skiljer ju MASSOR med grader då ju!Susanna – varje lager för sig andas nog jättebra, men med hundratrettiåtta (nåja..) lager blir det svårt med transporten…Lovisa – lycka till på din runda!Anna – ja, sova är det bästa! Hjälper för det mesta! hihi, känner du rimmet?:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.