Aktuellt

Mellanmål

Nu har även jag fått fason på de berömda kesoplättarna som var och varannan bloggare skriver om. Ett riktigt smaskigt mellanmål som avnjöts efter gårdagens cykeltur. Satt som en smäck i kistan!

En liten burk keso
2 ägg
3 msk dinkelmjöl

Blanda och kör med stavmixern för att få bort ”kesoklumparna”. Underlättar stekningen sen. Stek i smör. Här får man ha lite tålamod, jag misslyckades kapitalt de 3 första gångerna… Gör inte för stora plättar och använd gjutjärnspanna, så går det bättre.

Jag serverade mina med rivet äpple och kanel men ”pålägget” kan man ju variera i det oändliga. MUMS!

5 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  9 april, 2009 kl 12:05

  Åh va gott det ser ut! Det ska jag prova. Glad påsk!

 • Svara
  Snorkkis
  9 april, 2009 kl 16:59

  Måste också komma mig för att göra dessa blogg-plättar snart! Ser ju såå smarriga ut.

 • Svara
  Anna
  9 april, 2009 kl 18:29

  Mina blev inte alls lika fina men d var förbaskat goda. Jag hade bara rivet äpple på mina. Najs!

 • Svara
  Jenna
  9 april, 2009 kl 18:58

  Oj dessa har jag missat, något att prova under påskhelgen :D

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  9 april, 2009 kl 19:10

  Johanna – ja de är supergoda! Men det blev äggröra de första tre gångerna så ha tålamod :)Snorkfröken – ja jag har tänkt samma sak i en evighet men nu fick jag tummen ur. Och det var det värt!Anna – faktiskt första gången jag fick till dom! Dessförinnan har de inte sett kloka ut, men smaken har alltid varit bra!Jenna – borde du absolut testa. Glad påsk!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.