Aktuellt

I påskägget….

I mitt påskägg till mig själv hittade jag denna fina:


Kunde liksom inte låta bli… den är ju ROSA!

5 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  11 april, 2009 kl 07:17

  Vilken fin påskpresent, den är perfekt!

 • Svara
  Andréa
  11 april, 2009 kl 07:20

  fin! (trots att det är adidas, vilket jag inte gillar av nån anledning) man kanske skulle fixa ett påskägg med nåt rosa i till sig själv.. :)

 • Svara
  Snorkkis
  11 april, 2009 kl 10:25

  Ja, vilken bra ide med påskpresent till dig själv! Snygg! Jag tror jag kommer att apa efter.

 • Svara
  Lotta
  11 april, 2009 kl 19:14

  Ohlalalaa! Vilken snäll påskhare du måste ha.. ;) I mitt ägg låg det ett par nya cykelskor och en illgrön t-shirt och ett par galet rosa löpstrumpor.. :) Lite fix på rosa och grönt just nu, underbar kombo också förövrigt. Man syns!! Bra att påskharen är träningsintresserad tycker jag.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  11 april, 2009 kl 21:28

  Anna – ja eller hur? Mycket bättre än geleägg!Andréa – förstår vad du menar. Är själv en typisk nike/puma-person egentligen… men den var ju rosa!! Och faktiskt väldigt najs :)Snorkfröken – gör du så! Man blir glad i hela själen!Lotta – du har visst ingen pjåkig påskhare du heller. Träningsintresserade påskharar is the shit

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.