Aktuellt

Dottern spinnar


I morgon testar vi föräldra-barn-spinning på gymmet. Kvalitetssäkringen genomfördes nu på morgonkvisten, av en för ändamålet lämplig spinnare…

6 Kommentarer

 • Svara
  Cia
  4 april, 2009 kl 09:11

  Å vad hon är lik dig! ;-)

 • Svara
  Denize
  4 april, 2009 kl 12:57

  Ja, det syns vems dotter hon är – ännu mer när hon sitter på en spinningcykel!

 • Svara
  annebelle
  4 april, 2009 kl 19:20

  Wow, vilken härligt inspirerande blogg! Jag har läst gamla inlägg också och blir särskilt glad när jag läser om pump. Jag ÄLSKAR pump! För första gången har jag hittat en gruppträning som jag tycker är jätterolig och sällan missar. Men den får en hel del kritik på nätet; att den skulle vara ensidig och slita mer på kroppen än vad den bygger upp osv. Har du läst/hört något av kritiken och vad säger du om det?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  5 april, 2009 kl 13:28

  Cia – jo jag brukar få höra det :)Denize – haha, det ska böjas i tid…Annabelle – å tack! Jag tycker pump är bra träning. Dock ska man vara medveten om att det inte är styrketräning utan mer uthållighetsträning för musklerna. Dvs vill du bygga muskler kommer du inte få samma resultat som du får i gymmet. Du kommer bli mer seg/uthållig i dina muskler än explosiv och stark. Sen ska man såklart variera sin träning och inte bara köra pump, men så är det ju med all träning – variation minskar skaderisken!

 • Svara
  MarathonMia
  6 april, 2009 kl 11:04

  precis! En Mini-Anna!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  6 april, 2009 kl 13:59

  Marathonmia – tur att någon av dom är lik mig. Lilltjejen kan man ju fundera på om hon överhuvudtaget är min….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.