Aktuellt

Blood on the dance floor….


Idag har jag blödit näsblod för första gången i mitt liv.

Blev lite stressigt och fel i planeringen idag. Fick cykla som en galning genom Kävlinge i jakt på dotterns dansföreställningsbiljetter. Allt pga bristande kommunikation från min man som inte berättat var dom fanns (och som inte svarade i telefon för att han råkat SÄTTA SIG PÅ DEN och inte hörde…). Höll på missa mitt eget pulsspinning. Har aldrig cyklat så fort i hela mitt liv. 4 varv runt Kävlinge på maxpuls.

När jag med andan i halsen kliver in på gymmet möts jag av kommentaren: ”DU BLÖDER JU NÄSBLOD!”
Tänker att det inte kan vara så farligt och börjar göra mig i ordning för passet. Tre minuter senare: ”DU BORDE TORKA NÄSAN”. Tar ett papper och snyter till och hela papperet blir rött! Blodar ner både väskan och halva ansiktet.

Nu vet jag vad blodsmak i munnen är….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.