Aktuellt

Blogger Bootcamp!

En lång härlig träningsdag är till ända. Det har varit en intensiv dag med mycket träning. Det har varit ett perfekt genomfört arrangemang – tack alla ni som ordnade detta!

Dagen startade med Tessans spinning. Ett pass som bestod av tempointervaller och backar. Jag hade höga förväntningar på passet och Tessan uppfyllde dem allihopa. Jätteroligt och tufft. Precis som spinning ska vara. Cyklarna var dock lite osköna och tröga i motståndsregleringen. Dessutom lät de som ett gäng skördetröskor. Tur att vi fick bra musik som kunde överrösta!

Nästa pass var Bootcamp. Har aldrig testat det innan och jag ska erkänna att jag var lite nervös. Två Gunnar (eller hörde jag fel?) i militärbyxor och kängor. Skulle jag verkligen orka detta? Jag blev frälst från första stund. Bootcamp is the shit. Mycket parövningar. Många KONSTIGA parövningar som resulterade i löv i håret och grus i brallorna. Stundtals aptungt men hela tiden fantastiskt roligt. Det här vill jag göra igen!!!

Kycklingsallad i den Stockholmska vårsolen. Fast under parasoll… Gott och välbehövligt. Emma som jag satt med vid bordet (och som jag lite tidigare kånkat omkring med på ryggen) visade sig komma från Umeå precis som jag. Världen är liten ibland!

Sen kom det roliga. Utlottning av priser. En egenskap jag har är att jag ALDRIG vinner på lotteri. I hela mitt liv har jag bara vunnit en gång – en ful tavla på en katt. Det var i femman. Idag blev det ändring på det! Jag vann! Och inte vad som helst utan en juicepress från Philips!!!! Hur kul som helst. Nu ska här experimenteras!

Kostföreläsning med Mela. Avslappnat och intressant. Hade kunnat vara lite längre för det kändes som hon hade mycket spännande att berätta.

Functional moves med Cizzi. En trilskande stereo störde lite men övningarna var bra och musklerna fick jobba ordentligt.

Dans med Caroline Nilsson. Trodde inte jag skulle hänga med men passet var hyfsat enkelt och det var skönt att få dansa loss lite i slutet på dagen. Caroline har en otroligt skön stil och man önskar man kunde se en tiondel så cool ut. Emellanåt kände jag mig riktigt vass. Det var när jag glömde att titta mig i spegeln. När jag stunden senare råkade titta mig i spegeln kom verkligheten ikapp….

Jag hoppade över relaxandet i badet eftersom jag fått erbjudande om skjuts till stationen. Och med två väskor, en väl tilltagen goodiebag och en juicepress modell STOR kändes den där skjutsen väldigt lockande.Det var färre kända ansikten än jag trodde, men det var jättekul att träffa både bloggare och läsare. En otrolig variation på passen gjorde att man alltid var taggad och på g. En jätterolig dag verkligen. Och den där Boot Campen….. så himla gott. Vill mera!


Coyntha och Magdalena

11 Kommentarer

 • Svara
  Magdalena
  26 april, 2009 kl 07:28

  HAr sån träningsvärk att jag hade svårt att komm upp ur sängen imorse. Men gud så bra jag mår efter alla pass igår! Det var kul att träffas Anna!

 • Svara
  Susanna
  26 april, 2009 kl 07:39

  Åh vad roligt det låter! Jag ville också ha varit där =/ Kul att få läsa besrkivningar av dagen iaf, så att det nästan känns som om jag var med :)

 • Svara
  runrunner
  26 april, 2009 kl 07:42

  Hej!! Läste på bloggerbootcamp att du hade träningsvärk i biceps! Det har jag också!!! Det lustiga är att jag tänkte igår eftermiddag/kväll att biceps har vi ju inte tränat. Ja, tjena… Hehe.

  Kul att du kände dig likadan som jag på danspasset, ”stundtals kände man sig riktigt cool, d.v.s. när man glömde titta på sig själv i spegeln” Hahaha! Håller med helt!!!

  Riktigt kul dag var det i alla fall!!

 • Svara
  Cizzi
  26 april, 2009 kl 07:56

  Mina biceps gör också ont! Och ryggen. Men inte benen. Konstigt nog men tanke på att utfall var dagens övning. Haha.

 • Svara
  coyntha
  26 april, 2009 kl 08:14

  Hej! Jag kunde inte gå upp imorse själv!! Aj aj vad jag har träningsvärk!
  Men så roligt det var igår!
  Jag ska lägga till några bilder… snart! :)
  Hur gick det med tåget?
  När jag åt min sushi tänkte på dig också!
  Kul att vi träffades!
  * kram *

 • Svara
  Lotta
  26 april, 2009 kl 08:52

  Du skriver exakt så som jag upplevde dagen! :) Boot Camp is the shit!! :) Det var verkligen dagens höjdpunkt! ..och vilken ego-boost att man verkligen orkade igenom det!

  Här sitter träningsvärken i rumpa, baksida lår och rygg.

  Underbar dag, när blir nästa?

 • Svara
  runrunner
  26 april, 2009 kl 08:53

  Är det sant???? Har du ingen träningsvärk i benen?? Haha. Inte ens i rumpan?? Otroligt! Ser iofs i kommentarerna att Cizzi inte heller har det. Ni kanske har väldigt vältränade ben! :D Du skulle kunna få komma hit till mitt hotellrum och hjälpa mig packa eftersom jag knappt når ner till golvet idag! ;)

  Ha en skön dag!

 • Svara
  Snorkkis
  26 april, 2009 kl 14:12

  Vad kul ni verkar ha haft, och tuffa pass! Och grattis till juicepressen! Inte illa.

 • Svara
  Andréa
  26 april, 2009 kl 16:31

  Grattis till vinsten! Synd att vi inte hann prata nästan nåt! Känns som jag knappt hann prata med nån.. det var väl det enda minuset.. att det var ett lite för späckat schema..

  Och appropå dansen; tom jag kände mig lite dansant på slutet :D

 • Svara
  Magdalena
  26 april, 2009 kl 18:44

  Får jag sno bilden på mig och Coyntha? Den är så bra!

 • Svara
  Terese
  27 april, 2009 kl 07:00

  Grattis till vinsten! Synd att vi inte hann snacka något. Vi får se till att göra det nästa gång. Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.