Aktuellt

Begravningstyst i spinningsalen

En veckas mixmeistrande och sena nätter är till ända. Efter två testspinningar igår blev det skarpt läge nu ikväll.

Hade ändrat upplägget och kortat ner återhämtningstiderna. Var lite nervös att det skulle bli för tufft (speciellt som Fredrik nästan dog över styret igår med en pulstopp på 194 . Det är högt för en gammal man…).

Anyway, vi jobbade oss igenom passet. Min puls var skyhög och jag snittade 12 slag över vad jag brukar på pulsen. Kan tänka mig att det var en del adrenalin som bidrog. Var galet sugen på att köra och pulsen stack direkt jag satte på musiken.

När passet var slut och vi tackat och klappat, blev det TYST i salen. Ja ni vet, typ begravningstyst. Svårtolkat. Skulle jag gå hem och dra något gammalt över mig? Var det helt jäkla värdelöst? 2 minuter. Fortfarande knäpptyst. Inte ens min pratgladaste stammis (hej Viveca!) öppnade munnen. 3 minuter. Tyst. Jag dör – jag går hem!

Efter 4 minuter började folk prata. Då hade förlamningen i pratmuskulaturen förmodligen släppt. De verkade nöjda med passet. Men hallå – håll mig inte på halster så!

8 Kommentarer

 • Svara
  River
  2 april, 2009 kl 21:13

  Du hade kanske bara kört så hårt med dom att dom hade fullt upp med att få tillbaka andan ;). Får man fråga om vad du hade för pulstoppslåtar?

 • Svara
  Anna
  3 april, 2009 kl 05:07

  Måste vara lite nervigt det där med att göra klasser som folk ska gilla. Jag hade gillat gå på din klass, kanske kan jag smita in en dag och spinna på din klass. Det verkar ju onekligen var überjobbigt och det gillar vi ju!

 • Svara
  bibbsan
  3 april, 2009 kl 10:43

  Mina instruktörer vill också verkligen ha feedback på sina pass efteråt, det blir mycket ”grymt pass”, ”härligt jobbat” och så. Det känns bra!!

 • Svara
  Cizzi
  3 april, 2009 kl 12:05

  Sånt där är så jobbigt. Speciellt om passet är nytt eller om jag testat något nytt coachingsätt.

 • Svara
  Anonymous
  3 april, 2009 kl 16:07

  Det gick inte att prata…..Pulsen var på höjder den aldrig varit på förr. Hade man kunnat prata efter det passet så hade man maskat ”big time”. Skit bra som alltid. Ses imorgon!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  3 april, 2009 kl 21:16

  River – ja man får hoppas på det.Pulstoppelåtarna var:Waldos people – lose controlInfernal – cheap trick Scooter – eeeh, vet inte vad den heter…The heavy’s – hardwear mixGrotesco – TingalinDede – Turn you onMetallica – sad but trueNightwish – wish i had an angelAnna – ja, det är lika nervigt varje gång. Du kan väl titta förbi en torsdag? Hade varit vrålkul ju!Bibbsan – ja man vill ju veta om man är rätt på det och inte helt ute och cyklar (hahaha).Cizzi – mmmm, man får sluta köra slut på stackarna så man kan få lite feedback :)Anonym – haha, skönt att höra anledningen! I morgon tar vi nya härliga pulstag!

 • Svara
  Anonymous
  8 april, 2009 kl 11:04

  Jag blev så trött att jag frös på slutet. Det var en jättehärlig känsla att ha överlevt :-) Av alla pass är det detta jag minst vill missa.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  8 april, 2009 kl 13:18

  Anonym – härligt att höra! Blir bara så nyfiken vem du är :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.