Aktuellt

Alltså hallå???

Sprang 21 km nu på morgonkvisten. Tyckte jag hade bra snärt i benen och snittade 5:07. Tyckte jag sprang jättesnabbt. Utflykten tog mig 1 timme och 47 minuter. Hur fasen ska jag då kunna springa 7 minuter ÄNNU fortare på Göteborgsvarvet????

10 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  22 april, 2009 kl 09:08

  men du, det var inte igår du skulle springa gbg-varvet. du har ju några veckor på dig! :-)

 • Svara
  Magdalena
  22 april, 2009 kl 09:08

  Bra fart ändå. På tävling brukar ju adrenalinet göra sitt med farten så det kommer du nog fixa.
  Nyfiken på hur du laddade med frukost och hur långt efter du sprang.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  22 april, 2009 kl 10:35

  Träningsglädje-Sara: det har du ju rätt i, fast nu är det inte många veckor kvar….iiiiiih!

  Magdalena – jag laddade med en stor portion gröt (havregryn/rågflingor) med en hög paranötter, halv mosad banan och mjölk. Lät den sjunka ner 1,5 timme ungefär. Har jag mer bråttom iväg äter jag en tallrik fil med skivad banan, då kan jag springa nästan direkt efter.

 • Svara
  Katarina M-I
  22 april, 2009 kl 11:27

  Träning är träning och tävling är tävling:)

 • Svara
  Noac
  22 april, 2009 kl 13:28

  bara att bita ihop, 4,44/km är det som gäller. Skall själv också göra varvet på 1:40. Känner mig också lite stress över detta då jag drabbades av en muskelbristning i vaden för en månad sedan, precis när jag la om träning mot mer intervallträning

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  22 april, 2009 kl 18:30

  Cykelmygga – ja det har du rätt i. Jag får åka räkmacka på någon annans fartvind så kanske jag kapar några sekunder :)

  Noac – ajdå, hoppas du hinner få ordning på vaden! Och lycka till med ditt 1:40-mål!

 • Svara
  River
  22 april, 2009 kl 19:44

  Men hallå i stugan. Du sprang på ”mogonkvisten” och du kommer bäras fram av den enorma folkfest som göteborgsvarvet faktiskt är. Du kommer springa snabbt om några dagar…Fan, du blir farlig! Vilken startgrupp startar du i?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  22 april, 2009 kl 20:48

  River – i startgrupp 2. Precis som du. Fast jag kommer att klä ut mig till en fiskmås så du inte känner igen mig :)

 • Svara
  River
  23 april, 2009 kl 12:38

  Okey ;) Jag lär se massor av fiskmåsar, men dock ingen som ska springa. Och du vill nog inte äventyra din chans att vinna över mig med att bära onödiga viktr som fiskmåsfjädrar och annat ;) Jag ska spana efter dig och flåsa dig i nacken, sen ska jag försöka dra ifrån. Hehe…

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  24 april, 2009 kl 06:26

  River – shit jag börjar få prestationsångest…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.