Aktuellt

92,76 km cykel

Man får passa på när det är soligt och varmt: dagens cykelrunda landade på dryga 9 mil med ett matstopp på mitten.

Känner mig ringrostig på cykeln. Till och med ganska kass. Det är något i översättningen från spinningcykling till cykelcykling som inte klaffar. Blir flåsig i motvinden trots att pulsen ligger strax under 150…. en puls där jag i spinningsalen knappt är varm. Riktigt lurigt det där!

Men i medvinden är det kul, då går det fortare än i vilken spinningsal som helst! En svagt lutande nerförsbacke på det och lyckan är gjord! Det är då cykling är som allra allra bäst!

Tre och en halv timme på cykeln blev det. Nu blir det lika länge i soffan. Minst!

10 Kommentarer

 • Svara
  Ms S
  13 april, 2009 kl 20:03

  riktigt bra jobbat! tänkte passa på att säga att din blogg fungerar som en inspirations-blogg för mig. blir riktigt peppad av att läsa hur mkt du tränar. får för mig att jag också kanske kan klara det en dag hehe :)

 • Svara
  Cia
  14 april, 2009 kl 08:19

  Äh, vafan…. drygt 9 mil? Var väl inget! Så långt kommer jag också att cykla… när jag tränat som en galning hela sommaren. Eller not. Puh, var snäll och skriv inte såna här saker, din übermensch! ;-)

 • Svara
  Lotta
  14 april, 2009 kl 09:09

  Haha, får hålla med Cia ovan.. Det är ju så att man blir avis bara på att läsa om din träning.. ;) BRA JOBBAT!

  Jag som inte ens kom upp på cykeln eftersom pumpen var paj och med det tomma däck.. vi som har nya SPD-pedaler och allt! Tusan! Nåja, det kommer fler helger!

 • Svara
  Malin
  14 april, 2009 kl 11:23

  Jasså du känner dig ringrostig på cykeln men ändå skrapar du ihop 9 mil. Inte illa! Bra jobbat. Själv har jag ännu inte lyckats ta mig ut på cykeln….men snart så. Fast jag tar nog en kortare runda :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  14 april, 2009 kl 14:05

  Ms S – jättekul att höra att du blir inspirerad av min lilla blogg!

  Cia – hehe, nej jag skojade bara. Egentligen låg jag i soffan och petade mig själv i naveln hela dagen. Vet faktiskt inte ens hur man knyter ett par löparskor och spinningcykel vad är det??? Går det att äta?

  Lotta – Attans vilken osis! Hoppas vädret håller i sig till nästa helg och att du hinner fixa ny pump :)

  Malin – 9 mil går bra med lite ringrost! Gäller bara att vara lite envis…

 • Svara
  Anna
  14 april, 2009 kl 15:45

  9 mil är långt. Det är jättelångt.

 • Svara
  Snorkkis
  14 april, 2009 kl 16:54

  Phu, vilket pass! Härligt!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  14 april, 2009 kl 19:04

  Anna – hehe. Men kilometrarna tickar fortare när man slipper springa som tur var!

  Snorkfröken – ja det var en perfekt cykeldag med sol och allt. Att vi sen låg raklånga på altanen hela eftermiddagen är ju en annan sak :)

 • Svara
  Dessi
  17 april, 2009 kl 18:06

  Minns dina cykelturer förra sommaren och jag önskar att jag också hade en fräsch cykel som är till för cykling och inte bara stadstrafik.

  Vad är det fär cykel du har nu igen och vad kostade den? :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  19 april, 2009 kl 06:05

  Dessi – Det är en Eddie Merckx jättegammal som kostade 15000 för tio år sedan… Jättekul att köra med en riktig racer och landvägscykling är verkligen en höjdare så här års!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.