Aktuellt

Vi har blivit med spikmatta


Nu har den hypade spikmattan även nått Kävlinge.

Fredrik tillhör den ha-galna sorten när det gäller träning och hälsa. Köper alla böcker som finns, köper Staffan-expanders och nu senast alltså en spikmatta. Och det klagar man ju inte över precis, för jag är också ha-galen. Men snäppet mer snål…

Provade som hastigast att lägga mig på mattan. Under helt fel förutsättningar, nämligen med två fascinerande barn hoppandes runt mig. Missade därmed lite av den avslappnande effekten. Helt ärligt var jag livrädd att dom skulle slänga sig på mig med hela deras tyngd, så att spikarna skulle tränga djupt djupt in….

Hur som haver. Det gjorde inte hälften så ont som befarat. Så jag kan nog utan problem ligga där den kvart som rekommenderas första gången. Återkommer när jag testat i lugn och ro.

8 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  18 mars, 2009 kl 13:23

  Lämna gärna en rapport till mig sen!

 • Svara
  Susanna
  18 mars, 2009 kl 21:26

  Jag gillar min spikmatta. Tycker dock att det känns lite obehagligt, speciellt när jag inte har använt den på länge. Men när den känslan väl lagt sig efter ett par minuter brukar jag alltid somna :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  18 mars, 2009 kl 21:54

  Anna – rapport kommer :)Susanna – det är många som säger att dom somnar. Ska bli spännande att se om jag också gör det!

 • Svara
  funrun
  19 mars, 2009 kl 09:02

  jag har också en matta, och jag gillar den verkligen. Var tredje månad brukar jag känna hur mina axlar är på väg mot öronen, men om jag är snabb och tar fram mattan så kan jag faktiskt avstyra det… Den ger en sån skjuts i blodomloppet att det bara susar i huvudet ibland. Jag somnar alltid på den – och sen ser jag ut som en prästost på ryggen! Jag har dock också rivit mig illa på den, råkade dra armbågen efter piggarna och de skar som knivar… Konstigt att det inte blir hål när man ligger på dem i flera timmar… =)

 • Svara
  Wånkan
  19 mars, 2009 kl 11:51

  Har testat en sån vid några tillfällen då jag lånade en kollegas men jag och den var inte överens. Inte att det gjorde ont men jag fick inte den avslappnade känslan andra har talat om. Och att man kan somna på den fattar jag absolut inte = /

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  19 mars, 2009 kl 12:47

  Funrun – det lät inget skönt alls. Jag ska vara försiktig med armbågarna när jag lägger mig nästa gång!Wånkan- haha, nej alla är vi olika. Ikväll ska jag testa på riktigt så får vi se vilket läger jag hamnar i!

 • Svara
  Åsa
  24 mars, 2009 kl 07:14

  Jag älskar den här mattan. Får igång blodcirkulationen.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  24 mars, 2009 kl 20:44

  Åsa – jag har inte hunnit prova den så mycket ännu. Men det ska bli spännande! Hoppas jag också gillar den!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.