Aktuellt

Tillsammans!


Idag åker jag till Sats i Malmö för att testa på deras TILLSAMMANS-koncept. Det är alltså träning tillsammans med barn i åldern 11-15 år. Eftersom jag inte har något eget barn i den åldern har jag fått låna ett…

I jobbet som gruppträningsansvarig ingår ju att sondera marknaden och se vilka roligheter som finns där ute. Spännande! Och under påsken ska jag ut på ännu mer research… inte dumt alls!

0

Inga kommentarer

 • Svara
  Anonymous
  16 mars, 2009 kl 14:16

  ”Lånebarnet” är full av förväntningar och kan knappt bärga sig. Ska bli kul att prova på spinning på ställe man inte är van vid.

  0
 • Svara
  Jennie
  16 mars, 2009 kl 14:50

  Jag ska utbilda mej till träningsvägledare i SATS tillsammans snart, om du vill ha inside så vet du var du kan vända dej:)

  0
 • Svara
  Snorkkis
  16 mars, 2009 kl 18:07

  Oj, det hade jag inte hört om. Låter ju som ett bra koncept. Hoppas både du och lånebarnet hade skoj!

  0
 • Svara
  Anna (Orka mera)
  16 mars, 2009 kl 20:03

  Viveca – tack för en trevlig utflykt! Jag bokar in den 4/4! Eller passar det bättre med söndagen??? Jennie – haha, perfekt :)Snorkfröken S – himla bra idé faktiskt. Kul att kunna träna OCH umgås med sina barn samtidigt. Sparar ju massor med tid!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.