Aktuellt

Tillsammans!


Idag åker jag till Sats i Malmö för att testa på deras TILLSAMMANS-koncept. Det är alltså träning tillsammans med barn i åldern 11-15 år. Eftersom jag inte har något eget barn i den åldern har jag fått låna ett…

I jobbet som gruppträningsansvarig ingår ju att sondera marknaden och se vilka roligheter som finns där ute. Spännande! Och under påsken ska jag ut på ännu mer research… inte dumt alls!

4 Kommentarer

 • Svara
  Anonymous
  16 mars, 2009 kl 14:16

  ”Lånebarnet” är full av förväntningar och kan knappt bärga sig. Ska bli kul att prova på spinning på ställe man inte är van vid.

 • Svara
  Jennie
  16 mars, 2009 kl 14:50

  Jag ska utbilda mej till träningsvägledare i SATS tillsammans snart, om du vill ha inside så vet du var du kan vända dej:)

 • Svara
  Snorkkis
  16 mars, 2009 kl 18:07

  Oj, det hade jag inte hört om. Låter ju som ett bra koncept. Hoppas både du och lånebarnet hade skoj!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  16 mars, 2009 kl 20:03

  Viveca – tack för en trevlig utflykt! Jag bokar in den 4/4! Eller passar det bättre med söndagen??? Jennie – haha, perfekt :)Snorkfröken S – himla bra idé faktiskt. Kul att kunna träna OCH umgås med sina barn samtidigt. Sparar ju massor med tid!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.