Aktuellt

Mästarnas mästare

Jag ser nästan aldrig på TV. Det är lika bortprioriterat som dammråttorna. Men jag har fastnat för Mästarnas mästare. Sånt nöje att titta på gamla idrottsprestationer, sånt nöje att titta på folk som kravlar i leran, puttar aptunga bollar upp före en kulle, kämpar så det slår eld ur öronen.

Det finns bara ett problem. Jag vill vara där. Jag vill också putta bollar och kravla i lera. Ge mig en hinderbana någon!

5 Kommentarer

 • Svara
  Helles Yoga och Trainer
  4 mars, 2009 kl 12:21

  Jag kollar oxå på Mästarna. Är heller ingen tv-nörd..Ja visst är det kul att se mästarna kämpa, jag har nog haft tillräckligt med närkamp i lera men det finns ju andra grenar som känns intressanta. Undrar om man hade lyckats i Blindbock i gammal ruin???

 • Svara
  Andréa
  4 mars, 2009 kl 12:43

  Jag brukar också kolla när jag hinner (och blogga samtidgt :) ) Och jag håller med om att det ser väldigt kul ut!

 • Svara
  askan
  4 mars, 2009 kl 15:53

  Finns det ingen gammal militär hinderbana nånstns i Skåne??

 • Svara
  Sofy
  4 mars, 2009 kl 20:13

  Me too, men jag har ändå inte följt programmet dumt nog!

 • Svara
  Magdalena
  4 mars, 2009 kl 21:23

  Jättebra serie, vi kollar på webbTV.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.