Aktuellt

Jag – en testpanel!


Igår strömmade budbilar till mitt hus. Först kom ett paket med nya Chiquita smoothien ”Björnbär-Hallon-Yangmei” och strax efter ett paket med nya färska Soyamjölken från Alpro. Kändes som rena julafton.

Hade bara ett mellanmål att avverka så jag hann inte testa båda produkterna. Chiquitan fick bli först ut. Det är alltså en ny smak på Chiquitas smoothies som lanseras denna vecka – Björnbär, hallon och yangmei. Enligt pressreleasen är Yangmei ett bär fullspäckat av antioxidanter, mineraler och vitaminer. Det kommer från Kina där man använt det i flera tusen år pga dess hälsosamma effekter. Dess juice sägs dessutom vara en av de trendigaste dryckerna i New York…

Nåväl, det får vara hur det vill med den saken, det jag gillar med smoothin är att den bara innehåller färsk frukt och bär, och inga tillsatser.

Funkar bra som mellanmål i farten, de dagar man inte hinner knåpa ihop något annat. Dock tycker jag smaken är lite i sötaste laget, även om det inte finns något tillsatt socker. Men så är jag också extremt känslig för söta drycker. De flesta kan säkerligen uppskatta smaken!

Flaskan innehåller 250 ml och går lös på 19.90.

2 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  11 mars, 2009 kl 14:26

  Jag gillade faktiskt den söta smaken :o)!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  11 mars, 2009 kl 21:01

  Anna – det tror jag de flesta gör. Det är bara jag som är kinkig. Har alltid varit det. Förmodligen det enda barnet i världen som inte druckit saft och läsk…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.