Aktuellt

Iform….

Ja ni vet ju vad jag tycker om Iform…

Satt och läste lite medan jag åt frukost och kom till den spännande frågan: KAN JAG SPINNA TVÅ TIMMAR I STRÄCK?

Av svaret att döma var det i förlängningen förenligt med kronisk stress, trötthet, förkylning, smärtor och styvhet i leder, muskler, sömnproblem, humörsvängningar, rastlöshet och minskad lust att vara med andra. För att inte tala om minnesproblem, depressioner och psykiska problem…

Herrejäklar, jag som ska cykla 5 timmar på lördag. Hur ska detta gå?

Fast det var tydligen ok någon enstaka gång….

12 Kommentarer

 • Svara
  Andréa
  25 mars, 2009 kl 09:28

  ja herrregud du kommer ju dö direkt efteråt (om du ens tar dig imål levande) :) Usch iform är nog tillsammans med topphälsa det absolut sämsta jag nånsin läst! jag klarar inte ens av att kolla på omslaget på dem.. (fast nog har jag gått på deras prenumerationstrick där man får ”saker som ser ut att vara jättebra men som visar sig vara totalt kassa och väldigt fula” x antal gånger, det ska villigt erkännas :D (fast nu tror jag att jag äntligen har lärt mig att INTE gå på det mer)

 • Svara
  MarathonMia
  25 mars, 2009 kl 10:03

  Du får anlita iForms Stresskonsult, Sömnkonsult, Massör, Psykolog… och inte minst färdtjänst hem…iForms problem är att de försöker kommunicera med 10 målgrupper samtidigt… no good.

 • Svara
  Emliscious
  25 mars, 2009 kl 10:35

  bara fanatiker som är dumma i huvudet som tränar i 5 timmar i sträck! eller 2 timmar! eller ens 2 timmar/veckan!F-A-N-A-T-I-K-E-R! Hörde du det!??! ;)*ler retsamt och jätteironiskt*

 • Svara
  Sara såklart
  25 mars, 2009 kl 10:46

  puckon!

 • Svara
  Katarina M-I
  25 mars, 2009 kl 20:04

  Sen i lördags har jag kört 180 km på landsväg och sprungit 40 km och jag lever än, dessutom är jag inte speciellt trött heller. Undra vad IFORM hade sagt om det??!Vad är det för en tidning, har de ingen som helst förankring i verkligheten. Kroppen är till för att användas, så enkelt är det. Gott jobbat i snöyran förresten, riktigt vasst!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  25 mars, 2009 kl 20:47

  Andréa – haha, jag tror också att jag har lärt mig att inte gå på det. Fast det har jag trott varje gång. Och jag trillar alltid dit. Men nej, aldrig mer!Marathonmia – färdtjänst låter skönt. Det kan jag nog faktiskt behöva :)Emliscious- hehe. Dum i huvudet is my middle name :)Sara – typ! Cykelmygga- aj som tusan, borde du inte fått Alzheimers redan i söndags?

 • Svara
  Lovisa
  25 mars, 2009 kl 22:12

  Så iform är alltså ingen hit… Jag skulle behöva tips på någon träningstidning som faktiskt är bra. Jag gillade Elle puls under den korta tiden den fanns. Någon som har några tips?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  26 mars, 2009 kl 06:50

  Lovisa – jag gillar Fitness och Runners world. Men det beror ju lite på vad man tränar vilken inriktning man vill ha på tidningen.

 • Svara
  Cizzi
  26 mars, 2009 kl 09:04

  Ja, ännu en gång har iform slagit sig själva i huvudet. Det är verkligen ingen favorit hos mig heller!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  26 mars, 2009 kl 10:01

  Cizzi – fast det är ganska kul att läsa vad de har för tokigheter för sig…. i senaste numret stod det att om man hade fett i form av kärlekshandtag så kunde man bli av med det genom att sova mycket och ”bannlysa väckarklockan”. Undrar vad chefen säger om det…. ”ursäkta att jag är 4 timmar sen men jag håller på bli av med mina kärlekshandtag….”

 • Svara
  Sandra
  26 mars, 2009 kl 19:59

  Jag vet inte så mycket om huruvida iForm är en bra tidning eller inte, men jag har däremot alltid trott att det är ohälsosamt att träna för mycket. Sen vad som räknas som för mycket skiljer väl från person till person kan jag tänka mig. Men jag har hört att för hård träning bl.a. kan rubba hormonbalansen och ge oregelbunden mens.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  27 mars, 2009 kl 07:16

  Sandra – absolut, du har helt rätt. För mycket träning är inte alls bra. Men det handlar om för mycket träning varje dag under en längre tid. Att man tränar 2 timmar någon gång då och då är verkligen ingen fara. Bara man ser till att sköta sin kost, sömn och allt annat runt omkring.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.