Aktuellt

Håll i hatten!

Håll i hatten mina vänner – jag har sprungit idag! Ja ni läste rätt: S-P-R-U-N-G-I-T. Kändes faktiskt helt ok. Men det intressanta med dagens runda är inte att jag faktiskt sprang utan vilken dålig syn (eller dåliga linser???) jag fått…

Såg en hel hög med folk i illgula kläder, tänkte att det var räddningstjänsten som var ute på uppdrag. När jag kom närmare såg jag att det var ett dagis med treåringar…

Ett par kilometer längre fram ser jag en lång man gåendes brevid något oidentifierbart. Kan inte bestämma mig om det är ett barn eller en hund, men varelsen är i alla fall mycket kortare än den långe mannen.

Springer och springer. Funderar och velar. Vad kan det vara??? Kommer närmare och när jag har sällskapet nästan precis framför mig ser jag: DET ÄR EN HÄST!!!! Och den långe mannen är inte lång – han sitter på en cykel!

Jag måste gå till optikern!


Hund???

7 Kommentarer

 • Svara
  Sara - Träningsglädje
  3 mars, 2009 kl 13:28

  haha…du e rolig du!

 • Svara
  Emliscious
  3 mars, 2009 kl 14:31

  hahaha ja! optiker är nog inte fel ;)

 • Svara
  Helles Yoga och Trainer
  3 mars, 2009 kl 15:19

  Måste ha hänt något med synen i söndags. Kan inte vara bra att spinna så länge ;-)

 • Svara
  Sofy
  3 mars, 2009 kl 16:05

  Eller till laserkirurgen…

 • Svara
  Anna
  3 mars, 2009 kl 21:09

  Kul när man har lite överraskningar längs vägen.

 • Svara
  funrun
  3 mars, 2009 kl 22:54

  hahaha, sköna synvillor!

 • Svara
  Magnus
  9 mars, 2009 kl 15:35

  En tid hos optikern är nog ingen dum idé. :) Det kan ju bli rätt tokigt om du ser folk överallt som egentligen är djur. :)Kul läsning i vilket fall. //Magnus

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.