Aktuellt

Finn tre fel


Började min vilodag med spinning. Utan pulsbandet på. Dessutom fanns det inga rena strumpor. Kan det bli mer galet?

Spinningen var ingen större katastrof, 45 min lugn och skön cykling – en bra start på dagen. Säkerligen värre för den ordinarie instruktören som fått strul med magen på sin utlandsresa och inte kunde köra.

Men spinning utan pulsband!!! Det är som glasspinne utan glass. Visst, man kan köra på känsla, men hur mycket roligare är det inte med siffror och procent? Kände mig halv… som att en viktig del av mig saknades… jobbigt.

Och så strumpeländena sen. Jag äger BARA träningsstrumpor(upptäckte jag till min förtvivlan i lördags kväll när jag inte var så sugen på stora pumor på tårna…). Trots detta fanns inga rena i morse. Antar att det betyder att man tränar för mycket. Eller tvättar för lite…. jo så är det nog snarare…

Happy fredag alla!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.