Aktuellt

Chokladmousse-ladd

Morgondagens långpass är tänkt att landa på 32 kilometer. Om jag lyckas blir det mitt längsta pass någonsin förutom Stockholm marathon. För att ladda förråden har jag tankat med chokladmousse (överbliven från helgen). Undra om det finns några vetenskapliga studier som stöder den typen av laddning….

Annars har jag vilat idag. Det gäller ju att vara pigg i kroppen när man ska springa evighetslångt. I morgon får vi veta om vila i kombinaton med chokladmousse är ett vinnande koncept. Just nu känner jag mig mest MÄTT.

6 Kommentarer

 • Svara
  River
  23 mars, 2009 kl 21:39

  32 kiloooomeeeter! Är du helt galen kvinna? Åh i år kommer det bli din tur att slå mig på Varvet… överlägset… För visst var det jag som vann förra året ;)?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  24 mars, 2009 kl 13:59

  River – du slog mig med exakt 1,5 minut. Har nog inte riktigt kommit över det än :)

 • Svara
  River
  24 mars, 2009 kl 14:38

  Oj var jag sååå överlägsen? Hehe. Alltså har jag 1,5 minut tillgodo, så om du ska vinna över mig iår måste du slå mig minst 1:31. Eller hur ;)?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  24 mars, 2009 kl 20:35

  River – verkar logiskt, det kör vi på :) Också slår vi väl Stefan Holm båda två, när vi ändå är igång…

 • Svara
  River
  24 mars, 2009 kl 21:07

  Jag tror att han kommer springa snabbare än 1 tim och 30 min, jag tror att han mörkar sin träning inför Varvet. Hur logiskt är det att gå från huuur mycket träning som helst till en innebandyträning varje måndag? Jag tror inte på det. Han med sin lilla fjäderlätta kropp kommer nog vinna över mig med huur mycket som helst, men ett mål är ju ett mål. Det vore ju coolt att slå Stefan Holm så vi jobbar för det ;)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  25 mars, 2009 kl 07:04

  River – du har nog rätt, han mörkar… Förresten tränar jag också bara innebandy en gång i veckan och ABSOLUT inget annat. Lite knyppling på fredagarna bara. Så du kan ta det lugnt på varvet, jag ska inte springa ifatt dig :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.