Aktuellt

Avundsjuk!


Idag är jag avundsjuk. Inte på grannens snygga jacka eller chefens läckra bil. Jag är avundsjuk på min egen man. Han har nämligen blivit erbjuden en plats i sedan länge fullbokade VÄTTERNRUNDAN.

Egentligen är det väl typ det värsta man kan göra – sitta på en cykel i 30 mil med skavsår både här och där som följd. Men det är något i utmaningen som lockar mig. Och att han ska få den härliga efteråt-njutningen och inte jag…. sånt kan man ju bli avis på.

Sen kontrar han med att bli avundsjuk på mig som bara kan gå ut och springa 24 km, vilket jag precis gjorde. För det tillåter inte hans vad. Men det är ju inte samma sak som att traggla sig runt en stor jäkla sjö under värsta folkfesten. Nån som har en startplats till salu?

7 Kommentarer

 • Svara
  Andréa
  11 mars, 2009 kl 11:48

  Va kul för honom! :) Jag funderar på att köra nästa år kanske.. måste bara köpa en (dyr) bra cykel först.. Och att kunna springa är ju rätt bra det med!

 • Svara
  Helles Yoga och Trainer
  11 mars, 2009 kl 12:49

  Jag har kört två VR, absolut jättekul trots de många timmarna. Min man har av ngn anledn anmält sig igen i år, jag tycker det är fubbigt då jag är hemma med en tvååring och en lillärta – och han kommer att komma ut m a s s o r med timmar…

 • Svara
  Katarina M-I
  11 mars, 2009 kl 13:59

  Jaha, då får vi väl jaga tag i ett startnummer till dig då:)Det är klart du måste åka!!Jättekul och värsta folfesten. Men akta dig för lasagnen i Hjo, har man otur så idisslar man den ända in i mål.Och med lite tur så finns äntligen ett skavsårsplåster för cyklister som funkar, fick en sändning i posten idag som ska utvärderas!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  11 mars, 2009 kl 20:58

  Andréa – då kan jag ligga på rulle bakom dig nästa år :)Helle – fubbigt var ordet :)Cyklemygga – Fredrik klagar på korven i jönköping och du på lasagnen i Hjo…. finns det verkligen inget ätbart på tretti mil?

 • Svara
  Johanna Söderlund
  11 mars, 2009 kl 21:39

  Du kanske känner till Colting? han är elitidrottare och äter lågkolhydratkost.Kostdoktorn ska intervjua honom snart, du kanske vill tipsa honom om frågor.http://www.kostdoktorn.se/fraga-colting-sista-chansen

 • Svara
  Johan
  12 mars, 2009 kl 01:49

  Ska köra VR för 4 gången i år, och i år är första gången jag inte köper startnumret några timmar innan starten. Man har kunnat köpa dem för mellan 300 och 500 kr, så man spar pengar på att vara sent ute :) Så åk med din man och fixa ett startnummer på plats :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  12 mars, 2009 kl 06:54

  Johanna – superintressant verkligen! Skummade igenom de 52 redan ställda frågorna och hittade alla mina frågor där. Så jag väntar med spänning på svaren!Johan – men då får man köra i annans namn för sista datum för namnändring är 19 april. Och det förtar ju lite av grejen…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.