Aktuellt

Vinter!


Dagens långpass blev så nära skidåkning man kan komma i Skåne, i alla fall känslomässigt. Sol, lite snö på marken (ja LITE då alltså…) och minusgrader. Snor i näsan och doft av skidsvett.

Skidsvett är benämningen på hur min pappa luktade när han kom hem från sina skidturer när jag var liten. Så där som man bara luktar när det är kallt ute. Inte speciellt gott alltså men det hör till när det är vinter.

21 kilometer blev det, varav första halvan i medvind. Som vanligt. Attans att jag aldrig kan lära mig planera mina rundor. Det blir ju så trist när man vänder.

6 Kommentarer

 • Svara
  Christian
  12 februari, 2009 kl 14:52

  När ska du testa Flowin??Jag är nyfiken på vad du tycker om den

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  12 februari, 2009 kl 15:35

  Christian – så snart jag hinner, dvs i morgon. Kommer rapport på en blogg nära dig :)

 • Svara
  Anna
  12 februari, 2009 kl 19:17

  Härligt jobbat. Skönt att ha sitt långpass mitt i veckan.Man kanske ska testa om det går en vecka. Jag får ju gå upp så rysligt tidigt bara. Springer du långpassen på mornarna?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  12 februari, 2009 kl 21:57

  Anna – jepp morgonträning it is. Skönt, då slipper man ha ågren hela dagen för att man ska ut i det skåneruskiga vädret….

 • Svara
  Anonymous
  13 februari, 2009 kl 03:47

  Tack för en trevlig träningsblogg! Ursäkta om detta är offtopic.. Om man inte sovit något på hela natten, kan man få ut något av ett träningspass ikväll? Känner mig oförskämd, förlåt

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  13 februari, 2009 kl 07:31

  Anonym – det beror lite på hur du känner dig. Personligen går jag inte och tränar om jag är trött/sliten. Får mycket bättre effekt av att vänta tills jag kan köra fullt ut, dvs när jag är utvilad och har mat i magen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.