Aktuellt

Tillfälligt avbrott!

Skulle köra två pass idag. Först ett styrkepass och sen ett afro på det. Hade till och med tagit med mig två par byxor. För man kan inte dansa afro i tights och inte köra styrka i flumstora floffafloffabyxor. Det blir fel liksom.

Körde tufft på styrkan och sen var det dags för afron. I afrobrallorna. Kände att jag hade tänkt igenom allt. Det är bara det att det finns något som heter TEKNIK också! (igen, ni börjar känna igen det här nu…)

När jag satt på afroskivan hördes ingenting. Räkneverket gick men det lät inget. Stängde av satte på stängde av. Inget hände! Hade ingen reservskiva med heller. Killarna i receptionen försökte läsa in skivan på datorn för att se om vi kunde bränna om. Men inget hände där heller.

Efter en kvart gav vi upp. Då hade vi tre alternativ: köra afro till vanlig aerobicmusik, köra aerobic i strumpor (ingen hade ju skor med sig) eller köra ett styrkepass.

Efter omröstning blev det styrka. IGEN! Och för att sammanfatta det hela: när man gör KILLERPLANKAN* två gånger inom en timme så skakar varenda cell i kroppen. Då lyder inte musklerna. Då vet man inte riktigt var man ska bli av. Läskigt och härligt på samma gång!

I övrigt blev det ju lite av ett antiklimax. Tyckte synd om folket som var där för att dansa. Skitskiva var ordet!

*ny version: planka med knäuppdrag, varvat med plank-klättring från armbågsstående till stående på raka armar

6 Kommentarer

 • Svara
  Bli Motiverad - Lili
  24 februari, 2009 kl 23:02

  Va tråkigt när man hår sådana dagar! Harf själv kommit med DVD skiva istället för cd-skiva, tappat brallorna under en frivändning.. ja.. man har sådana dagar men imorgon blir bättre ;-)Må bäst!ps. Jätte roligt att följa din blogg Hälsningar,Lili

 • Svara
  Emliscious
  25 februari, 2009 kl 07:25

  härligt att ni kunde tänka om och finns inspiration till nytt passs, även om det vart 2 styrkepass, inte lätt att ställa om så där! PS: jag hatar teknik ;)

 • Svara
  MarathonMia
  25 februari, 2009 kl 09:17

  haha – jag är precis likadan med kläder, det måste vara fladderbrallor till Jam och Afro, 3/4-delsbyxor till pump, tajta byxor till spinning och coola swettisbyxor på boxningen och bodycombaten… på armyträningen är det funktion, lättvättat och gegga som gäller ;)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  25 februari, 2009 kl 12:11

  Lili-tappat brallorna?!??! Det har jag inte råkat ut för ännu, men det är väl bara en tidsfråga. Glömt att stänga gylfen har ju hänt förståss. Och så har jag tagit med headsetet på toa, påslaget! Iiih. Vad ska hända här näst? Knappt man vågar ställa sig där framme fler gånger nu när man börjar fundera på allt som kan gå fel!Emliscious – det gick mentalt ganska lätt att ställa om. Det var värre rent muskulärt… Parkinson-Anna är mitt nya namn :) Marathonmia- Å vad skönt att det finns fler! Det värsta var att jag ändå fick köra styrka i afrobrallorna. Kändes hur crazy som helst. Och BARFOTA! (skorna hade jag lämnat i receptionen och kunde verkligen inte spilla mer tid när vi redan ödslat 15 min på stereon).

 • Svara
  River
  25 februari, 2009 kl 16:46

  Jag är kanske överambitiös, men jag bränner alltid dubbla ex och har i mitt cdcase som jag turnerar runt med på gymmen. Ifall ngn skiva skulle bli repig eller inte fungera. En lite högre kostnade, men också en högre trygghet att det planerade passet verkligen blir av. Tur att du tog in killerplankan så det blev grym träning istället :P. Angående påskveckan. Vilka dagar är du i göteborg? Om jag vikarierar någon av dagarna kan jag ju meddela dig om du är sugen att komma förbi som du skrev om i min blogg…

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  25 februari, 2009 kl 21:47

  River – jag har vanligtvis alltid en gammal skiva med mig (föregående pass) som jag kan ha vid nödlägesituationer som att skivan går sönder. Nu var det dock afro, som jag inte leder till vardags utan bara vickar på, och då hade jag ingen reserv. Tyvärr. Jag är i göteborg onsdag-torsdag i påskveckan så hör gärna av dig om du råkar vicka någon av dagarna! Hade varit jättekul att testa dina pass!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.