Aktuellt

Spin of hope

Den 28 mars anordnas Spin of Hope på många ställen runt om i landet. Det är en 12-timmars spinning till förmån för barncancerfonden och man deltar i lag på mellan 1-12 personer beroende på hur kul man tycker det är att cykla…

Jag är grymt sugen. Här i faggorna cyklas det både i Lomma och Malmö! Någon som vill vara lag med mig???

8 Kommentarer

 • Svara
  Emliscious
  23 februari, 2009 kl 13:07

  gud vad kul! och vilken utmaning! ska kolla om det körs i sthlm =)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  23 februari, 2009 kl 21:22

  Emliscious – SATS Hötorget verkar vara med. Undrar hur många timmar man ska våga sig på…

 • Svara
  Anonymous
  23 februari, 2009 kl 21:32

  Vi är med….Jimmy och Viveca

 • Svara
  Lili
  23 februari, 2009 kl 23:32

  Oj, 12 timmar på en spinningcykel? *ler* Det längsta passet jag hållt själv är 3 timmar och då började jag få ”nog”. Däremot måste jag säga att hade det inte varit för distansen, att jag inte kan ta mig dit, hade jag lätt gjort det. Det är till ett mycket bra föremål!Önskar alla som skall cykla lycka till!Spinn on…/ Lili

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  24 februari, 2009 kl 07:26

  Jimmy och Viveca – er kan man lita på! Jättekul!!!!Lili – ja 12 timmar är lite länge men man får dela upp det i laget. Så man väljer själv om man vill cykla 1 timme eller fler. Eller kanske 12 då, men så tuff är jag nog inte…

 • Svara
  Jennie
  24 februari, 2009 kl 20:32

  Jag har anmält ett lag nu, ska bli kul! Antar att du får ihop ett gäng själv men om inte får du hänga på här.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  24 februari, 2009 kl 20:45

  Jennie – vi har fått ihop ett lag här också. Vi är 4 pers och kör 3 timmar var! Nu måste jag bara komma på ett lagnamn…

 • Svara
  Jennie
  24 februari, 2009 kl 20:51

  Jag klurade ganska länge på namn, men det blev inte roligare än ”Team Backeskär”, kopplar laget till bloggen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.