Aktuellt

Skolbänken – jo tjena!

I gårdagens inlägg skrev jag att dagen skulle bestå av löpning och 4 timmar i skolbänken. Så blev inte fallet.

På grund av ishalka, snömodd och tjugoåtta andra bra eller mindre bra anledningar sköt jag fram dagens löpning till EFTER skolbänken. Och det var nog tur för de 4 timmarna i skolbänken visade sig vara bara 40 minuter. Resten av tiden tillbringades på spinningcykeln! I över tre timmar satt vi och trampade. Alla på kursen skulle visa upp en liten del och det tog sin lilla tid. Finaler, uppvärmningar, slutet på pass och början på pass – allt i en faslig oordning. Men det var nog just den oordningen och mixen av övningar som fick en att uthärda.

Det märkliga ändå var att jag var grymnervös innan jag skulle upp. Fasen, jag leder tre pass i veckan utan att det ens pirrar i magen så vad kom det ifrån? Så fort jag fått på mig headsetet och gjort mig hemmastadd på cykeln kändes dock allt precis som vanligt. Sånär som på att volymkontrollen på stereon var superkänslig och gjorde att volymen pendlade mellan lagom och ont-i-öronen lite för lätt…

Kul i alla fall att få någon som tittar på en och ger feedback. Man gör ju som man alltid gör och ser ju inte alltid det som andra ögon kan se. Hur som haver fick jag goda omdömen, varav ”glad och entusiasmerande” var några. Sen jazzade jag visst med lite för mycket i musiken ibland, det är ju så lätt hänt när man valt sina favvo-låtar…. får ta något tradigare nästa gång :)

Och näää. Löpningen blir inte av. Är tokslut nu ju.

4 Kommentarer

 • Svara
  Cicci
  22 februari, 2009 kl 19:56

  OJ, det var inte illa! Men jag hade hellre suttit på en sadel än i en skolbänk faktikst =) Bra jobbat där

 • Svara
  Magdalena
  22 februari, 2009 kl 20:15

  Anna! Jag är i behov att de över/få hjälp med min kost. Att få tips på bra veckomeny med sån mat så jag orkar genomföra 3.4 bra löppass/v + ett par lättare styrketräningar. Kan man anlita dig på något sätt? Du kan svara på min blogg.

 • Svara
  MarathonMia
  23 februari, 2009 kl 00:31

  Å vilken tur att du inte kutade innan! Cool vändning – kanske vi skulle bli av med lite övervikt i mellanstadiet om de satte spinningcyklar vid skolbänkarna… :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  23 februari, 2009 kl 09:45

  Cicci – haha, jo det är sant. Magdalena – maila mig: anna@piggelina.seMarathonmia – jo, skulle ställa helt andra krav på lärarna också :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.