Aktuellt

Löpning avklarad!

Hade inte sprungit på en vecka. Dels på grund av slask, snö och allmänt skitväder. Men kanske framförallt på grund av bortblåst motivation. Förra veckans misslyckade snabbdistans satte spiken i kistan på min löpglädje. All annan träning har funkat som vanligt, men just löpningen har känts som ett stort fett måste. Kallt ruggigt och hemskt.

Igår var det underbart löpväder -sol och härligt. Men eftersom jag skulle ha två pass på kvällen passade det sig inte riktigt med en runda. Så jag bestämde mig för att IDAG skulle det bli av. Gissa vilket väder det var idag? Regn och blåst…

Höll på att strunta i det. Då kom Fredrik (min självutnämnde coach) och nästan lyfte ut mig ur huset. Jag hade tänkt springa 10 km men jag var inte välkommen hem förrän efter 17…

Så 17 blev det. Skönt första hälften (medvind) och jobbigt andra (motvind). Förhoppningsvis är jag nu på banan igen…

6 Kommentarer

 • Svara
  Magdalena
  25 februari, 2009 kl 13:08

  Jag blev nästan utlyft av min make igår kväll! Hihi… ibland behövs det. Men min runda var betydligt kortare! Hur lång tid tar det för dig med 17 km?

 • Svara
  Andréa
  25 februari, 2009 kl 16:21

  Men snart är det vår och då går det lättare!

 • Svara
  Anna
  25 februari, 2009 kl 16:31

  Bra att din man är förnuftig!

 • Svara
  Katarina M-I
  25 februari, 2009 kl 16:56

  Tur att han lyfte ut dig. Ibland behövs det ju lite handfasthet för att man ska ta sitt förnuft tillfånga.Men det var verkligen igår man skulle sprungit. Idag var allt precis som det brukar. Frosten börjar släppa i parken… geggamojja.Emil och Kasper väntade med hemlagade hamburgare (goda tillbehör i god AnnaAnda:) efter mitt pass idag- guldkillar:)

 • Svara
  Sofy
  25 februari, 2009 kl 21:08

  Bra där Anna! Vilken grym ( fast bra) coach du skaffat dig!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  25 februari, 2009 kl 21:44

  Magdalena – idag tog det 91 minuter men det varierar. (5:23-fart).Andréa – jag hoppas du har rätt :)Anna – ja nån ska ju vara det!Cyklemygga – å så gott det lät! Själv åt jag firre, inte lika upphetsande.Sofy – haha, det är inte jag som skaffat honom. Det är han som skaffat mig som försökskanin när han inte kan springa själv :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.