Aktuellt

Långtråkigt…

Den som tycker det är långtråkigt att springa marathon har aldrig skalat rotfrukter!

9 Kommentarer

 • Svara
  Andréa
  3 februari, 2009 kl 14:03

  Ja, usch det är verkligen tråkigt!

 • Svara
  Jennie
  3 februari, 2009 kl 14:55

  Vad blev det för gott av allt det där då?

 • Svara
  Ikwood
  3 februari, 2009 kl 17:32

  Åh, du SKALAR dina rotfrukter… :) Jag är alldeles för lat, borstar bara…

 • Svara
  Katarina M-I
  3 februari, 2009 kl 18:53

  Gillar hur du har hackat ner potatisskalaren:) Den talar liksom lite för hur du känner kring det här temat.Jag gillar att skala och hacka, inte tanken på att göra det, men när jag väl gör tycker jag det är härligt!

 • Svara
  Anna
  3 februari, 2009 kl 19:44

  Ha ha ha, bra kommentar Katarina. Och jag håller helt och hållet med dig Anna. Skala är tradigt, springa är roligt.

 • Svara
  lilithsblogg
  3 februari, 2009 kl 20:23

  Snubblade över din blogg för några dagar sen. Och trots att jag har haft ett väldigt långt uppehåll från träningen (flera år) så började jag känna suget komma.Sagt och gjort, idag var jag nere och skaffade ett träningskort, och tränade mitt första pass ikväll och det var superkul. Hade jag inte snubblat in här så hade det not aldrig hänt.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  3 februari, 2009 kl 20:42

  Andréa- man får trösta sig med att det är väldigt gott :)Jennie – det blev rotfrukter i ugnen, lax och tzatziki.Ikwood – aaaaah, det kanske var en bättre idé. Får prova det nästa gång :)Cykelmygga – ja, det var kraft i det hugget kan jag säga! Hur kan man gilla att skala? Du kan få bli min privata skalare om du vill :)Anna – så sant så sant! Tur att det blir långpass i morgon och inte långskal…Lilithsblogg – Ååååh vad glad jag blir att jag lyckats inspirera dig till träning. Sånt lever man ju på i flera dagar! Lycka till med nya träningskortet och all rolig träning!

 • Svara
  funrun
  3 februari, 2009 kl 23:14

  har du DÖDAT kålroten? :D

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  4 februari, 2009 kl 09:48

  Funrun – mmm…. det bara blev så…..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.