Aktuellt

Från fysmaskin till pralinätande soffpotatis


Ikväll kände jag mig som en fysmaskin. En lång träningsvecka avslutades med sedvanlig torsdagspuls. Trodde kroppen skulle krokna efter många och långa pass den här veckan men den hängde på. Ska man krokna ska man inte göra det på favvopasset liksom! Jag hade sånt gott go i benen, sånt härligt flyt och en släng av spinning high om det nu finns något sånt.

Men nu checkar jag ut. Nu är det vila. I morgon hittar ni mig raklång i soffan med en stor påse chokladpraliner. Dags att återhämta kraft. Dags att ladda batterierna. Dags att bara vara. Det är inte dumt det heller!

4 Kommentarer

 • Svara
  Johanna Lans
  27 februari, 2009 kl 20:34

  Hittade din blogg och kommer följa den med spänning eftersom jag själv nyligen börjat träna på allvar och hoppas nå en snyggare, friskare och starkare kropp!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  27 februari, 2009 kl 22:06

  Johanna – vad roligt att du hittat hit! Välkommen!

 • Svara
  Sofy
  28 februari, 2009 kl 07:36

  Sweet! jsg har min dag på måndag jag!

 • Svara
  Susanna
  28 februari, 2009 kl 15:47

  Vad härligt det låter! Hoppas att spinnigen imorgon blir superlyckad!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.