Aktuellt

Fortfarande lugnt..

Ingen sjuka har brutit ut. Kunde spinna utan problem nu på kvällen, men när jag sitter framför datorn igen känner jag mig jättetrött. Det blir en tidig kväll igen och tumhållning för att det inte blir något elände i morgon heller.

Har precis bokat en resa för barnen till mormor och morfar över påsken. Så nu börjar planering för träningsläger. Nu ska jag släpa med Fredrik och testa alla de där passen och träningsanläggningarna som aldrig blir av att man testar på egen hand. Så everybody out there har ni något favoritställe som jag bara MÅSTE testa? Eller något outstanding pass eller superinstruktör. Förslagsvis i Skåne då… eller Göteborg….

Har påbörjat operation övertalning om Body Jam men det verkar lönlöst…

9 Kommentarer

 • Svara
  Fredrik (Wuz)
  19 februari, 2009 kl 07:19

  Body Jam kan du glömma. Men, däremot något schysst Army-pass eller liknande. Skippa koreografikrävande grejer och satsa på kraft – för vem av oss leder egentligen coreträningsligan!?!

 • Svara
  Andréa
  19 februari, 2009 kl 07:27

  Ja! Åk till gbg på träningsläger! Då kan ni komma på army! :D

 • Svara
  Anonymous
  19 februari, 2009 kl 12:25

  Finns ett fantastiskt spinning pass i Kävlinge. Puls-spinning torsdagar kl 19.00. Testa det, instruktören är av super bra och musiken peppar dig och jag lovar att du blir trött. Jimmy och Viveca.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  19 februari, 2009 kl 12:37

  Fredrik – utmana mig inte när det gäller magen, du har ingen chans! Andréa – jaaa, vilken bra idé! Fredrik blir nog inte så svårövertalad, är bara att hota med bodyjamen..Jimmy och Viveca – hihi,låter som ett intressant pass. Måste jag verkligen testa… Måste bara klona mig först :D Tyvärr kan jag inte ta med mig Fredrik för han skulle aldrig orka…hahahhaha!

 • Svara
  Jennie
  19 februari, 2009 kl 20:53

  Om du har vägarna förbi Göteborg måste du besöka Gymnasium i Sisjön(www.gymnasium.com). Nej, det är inte där jag jobbar men hänger där ändå :) Monika Björn kör ju där, och Nils Torring har helt underbara spinningpass. Mycket humor och bra musik! Sen om du vill till SATS och kolla läget finns jag ju där.

 • Svara
  Glom
  20 februari, 2009 kl 06:57

  Body jam är så grymt roligt!!! Brukade gå på de passen när jag Pluggade i Härnösand, bra för konditionen och kordinationen tillsammans med härlig musik och blandade dansstilar. Bäst av allt, man måste inte kunna dansa ;) för att gå på passet å ha kul!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  20 februari, 2009 kl 21:33

  Jennie-tack för alla tips! Vi får se var vi hamnar. Nils Torring är ju grymt kul. Sist jag körde för honom gjorde vi armhävningar på styret till ”JAG VILL VARA DIN MARGARETA…”Glom – jag vill jag vill jag vill!!!

 • Svara
  Jennie
  21 februari, 2009 kl 18:50

  Ja, hör av dej om du har vägarna förbi så hänger jag på. ”Ses över en cykel” är ju alltid trevligt :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  21 februari, 2009 kl 21:48

  Jennie – att ses över en cykel låter som en himla bra plan! Jag hör av mig om det blir en göteborgstur!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.