Aktuellt

Förbränningspinning

Vi har förbränningsspinning på schemat på gymmet. Jag var länge allergisk mot namnet, förbränner gör vi ju på alla pass och till och med ännu mer på mer högintensiva pass. Men jag har vant mig och lägger inte så stor vikt vid det längre.

Lågintensiv uthållighetsspinning låter väl inte lika sexigt men det är precis vad det är, spinning i lite lägre och jämnare intensitet. Inga hysteriska pulstoppar utan en behaglig nivå där vi kan jobba forever och lite till. Inte för den skull att jämföra med soffläge -absolut inte!

Hur som haver. När man hittar den behagliga lunken och känslan av att kunna stå där och trampa i evighet, då är livet så himla härligt. Det är då man bara ser hårbottnar på deltagarna, och att försöka få ögonkontakt är nästintill lönlöst – de flesta blundar.

Skönt att få glida in i sig själv en liten stund och glömma allt det där andra som man vanligtvis har huvudet fullt med. Extra skönt på en lördag morgon när man är lagom morgonsåsig i kroppen. Så borde man starta alla dagar! Mycket skönare än morgonmöte…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.