Aktuellt

Dålig dag…

Idag har varit en hyperhektisk dag. Allt har gått i ett och jag har inte haft någon lucka någonstans. Det resulterade i två mindre bra pass på kvällskvisten.

Först ut en blandning mellan aerobic, step och core – 20 minuter av vardera. Hade ny musik som lät burkig och hemsk (så lät den inte hemma!). Tyckte inte jag fick något flow alls i passet. Men fullt så här värdelöst tycker jag inte det var:

Blev nämligen haffad av en av deltagarna som tyckte att alla övningar var värdelösa och att ALLA på passet gjorde fel och skulle skada sig. Att hennes egen teknik var minst sagt bristfällig hade hon inte självinsikt nog för att se. Hon var äldre än mig och visste bäst. Punkt. Hon höll på med kroppen på något annat sätt än träning (specificerade inte hur – men det lät flummigt) och missionerade nu runt på passen för att berätta hur fel vi alla gör och hur mycket skador vi kommer att få.

Tro tusan att jag kom lite upprörd till nästa pass. Så upprörd att jag glömde att byta till spinningskor och att ta av headsettet till andra salen…. Så upprörd att jag glömde fylla på vattenflaskan, svepa min gainomax och ladda om.

Men spinning är alltid spinning och det artade sig ganska väl trots omständigheterna. Fast så törstig har jag nog aldrig varit någonsin! Mer vatten åt folket!


Livsfarlig övning???

11 Kommentarer

 • Svara
  Cizzi
  17 februari, 2009 kl 08:26

  Vad fasen var det för snick-snack?! Det finns en del konstigheter där ute…

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  17 februari, 2009 kl 08:30

  Cizzi – ja fy fasen, har aldrig blivit så påhoppad någonsin! Allting var prestation i mitt pass och prestation är skadligt minsann… grrrr

 • Svara
  Andréa
  17 februari, 2009 kl 08:38

  jävla surkärring! fattar inte hur sånna där människor står ut med sig själva! om nu allt är så fel, varför är hon där liksom??

 • Svara
  fartfylld!
  17 februari, 2009 kl 10:14

  konstigt! och dissade hon älskade plankan? :P

 • Svara
  Cia
  17 februari, 2009 kl 11:31

  …Och fast man innerst inne VET att det inte är så värdelöst, så kan man inte låta bli att ta vid sig. Och så undrar man varför i allsin dar man är instruktör över huvud taget och vill bara gå hem och dra täcket över huvudet… Finns det inget konkurrerande gym som ni kan skicka surtanten på? ;-)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  17 februari, 2009 kl 12:26

  Andréa – syftet var att berätta hur fel vi gjorde. Det var därför hon var där. Hon missionerade sitt budskap liksom. För att rädda omvärlden från skador och livsfarliga övningar.Fartfylld-jepp. Att dissa plankan på ett gym är lite som att svära i kyrkan….Cia- jo det har precis öppnat ett :)

 • Svara
  Anonymous
  17 februari, 2009 kl 17:57

  Var på ditt pass igår och det var jättebra, tufft och roligt, precis som det ska va :) att jag gjorde lite fel här o där, det bjuder jag på, va fasen man lär ju sig mer o mer för varje gång….hoppas hon inte kommer tillbaka till det bästa gymet :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  17 februari, 2009 kl 19:52

  Anonym – tack för din snälla kommentar. Precis en sån jag behövde :) Undrar bara vem du är…. *nyfiken*

 • Svara
  Hamberg
  17 februari, 2009 kl 20:27

  Haha dagens bästa ”Att dissa plankan på ett gym är lite som att svära i kyrkan”Säg det till henne, det kanske får henne att bli tyst!!

 • Svara
  River
  17 februari, 2009 kl 22:47

  Men vilken idiot. Hon kan ju inte varit helt hundra? För vilken normal människa gör så? Och om hon skulle vara någon superexpert, så jobbar väl inte dom på det oseriösa sättet? Hade hon själv någon utbildning inom tränings,hälsa,sjukvård? Kör hårt!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  18 februari, 2009 kl 07:09

  Hamberg – :)River – nej hon var självlärd….och hade utvecklat en egen metod…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.