Aktuellt

Alzheimers light

Ajdå. Jag var så laddad inför kvällens pulsspinning att jag gjorde mer fel än rätt. Fast öste gjorde jag.

Började med fel skiva. Tog 4 minuter av uppvärmningen innan jag överhuvudtaget märkte det. Tyckte den kändes lite såsig men fattade aldrig varför. Sen var jag så ivrig att komma igång att jag glömde att berätta upplägget på passet och vad vi egentligen skulle göra. Lysande Anna! Verkligen bright!

Jag får trösta mig med att de flesta är stammisar och kan mina pass bak och fram. De övriga verkade klura ut det ändå. Men lite pinigt är det….

3 Kommentarer

 • Svara
  Anonymous
  6 februari, 2009 kl 06:18

  Tyckte att passet var bra, även om du var lite snurrig.. Kul att ta i som bara den! / Camilla

 • Svara
  Katarina M-I
  6 februari, 2009 kl 06:32

  Haha, jag har också drabbats nu. Glömde att jag dragit av volymen när jag skulle släppa in till passet. Fattade inte varför ”skivan inte funkade”… En annan instruktör fick komma in och rädda mig. Bara att hålla masken.Det är det värsta med att vara på flera ställen, alla dessa anläggningar…

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  6 februari, 2009 kl 07:35

  Camilla – kul att du gillade passet trots en virrig instruktör. Nästa gång ska jag försöka ha hjärncellerna på plats!Cykelmygga – ja visst är det hemskt när det händer. Och det slutar visst aldrig hända heller. Efter elva år tycker man att man borde varit med om allt, men nädå…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.