Aktuellt

9 dagar till start

Vasaloppet närmar sig med stormsteg även i Kävlinge. Om nio dagar sätter vi oss på cyklarna och spinnar loss framför Vasaloppet på storbild.

Sitter och knåpar som värst med musiken. Men det är svårt när man inte vet hur lång tid det tar mellan kontrollerna. Har kollat upp senaste 5 årens resultat men sträckorna kan ju variera med tio minuter. Och så vill man ju ha bästa låten sist…. utan att riskera att man inte hinner med den. Äta kakan och ha den kvar liksom.

Har lite logistik att fixa innan jag känner mig helt trygg med evenemanget. Bara tanken på en projektor ger mig rysningar – tänk om den inte funkar! Och sen maten vid kontrollerna, spurtpriserna…. och en TOPPLUVA! Dags att kavla upp ärmarna…

6 Kommentarer

 • Svara
  Hamberg
  20 februari, 2009 kl 15:24

  Min start är om 2 dagar, så vill du ha tiderna för en motionär så kan du få sms om vart jag befinner mig och när :-)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  20 februari, 2009 kl 21:30

  Hamberg – å vad roligt! Jag håller alla tummar för dig! Lycka till :)

 • Svara
  Helles Yoga och Trainer
  21 februari, 2009 kl 09:27

  Hoppas arrangemanget blir lyckat! Isåfall hakar jag på nästa år!!!/Helle

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  21 februari, 2009 kl 12:39

  Helle – Det hoppas jag med! Känns lite nervöst så här första gången. Men jag rapporterar om resultatet sen så kan du se om du vill komma nästa år :)

 • Svara
  Elin
  21 februari, 2009 kl 19:02

  Jag kommer att starta i Sälen på Vasalopps söndagen och hoppas att jag tar mig ner till Mora på skidor.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  21 februari, 2009 kl 21:41

  Elin – å vad roligt! Ska tänka på dig när jag trampar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.