Aktuellt

12 timmar

12 timmar i en sketen sporthall. Handbollturnering modell utdragen. Gick upp fem i morse. Är knäckt, trött och slut. Dagens träning bestod i att lyfta dotterns handbollsväska (storlek: GIGANTISK) samt att hålla ögonlocken uppe i bilen på vägen hem. I morgon blir det andra bullar, då blir det step och spinning. Men hallå, gårdagens löptur när ska jag hinna med den egentligen????

Inga kommentarer

 • Svara
  MarathonMia
  15 februari, 2009 kl 20:06

  Gårdagens löptur? Jag ligger också efter, men tänkte springa ikapp mig om två veckor – så kan man väl göra?Vad är det som gör flickors träningsbagar så gigantiska? Min sons fotbollsväska är minimal! Min egen träningsväska borde ha hjul nu!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  16 februari, 2009 kl 20:16

  Marathonmia – ja det är mystiskt det där med väskorna. Själv hade jag behövt lyftkran till min idag…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.