Aktuellt

12 timmar

12 timmar i en sketen sporthall. Handbollturnering modell utdragen. Gick upp fem i morse. Är knäckt, trött och slut. Dagens träning bestod i att lyfta dotterns handbollsväska (storlek: GIGANTISK) samt att hålla ögonlocken uppe i bilen på vägen hem. I morgon blir det andra bullar, då blir det step och spinning. Men hallå, gårdagens löptur när ska jag hinna med den egentligen????

2 Kommentarer

 • Svara
  MarathonMia
  15 februari, 2009 kl 20:06

  Gårdagens löptur? Jag ligger också efter, men tänkte springa ikapp mig om två veckor – så kan man väl göra?Vad är det som gör flickors träningsbagar så gigantiska? Min sons fotbollsväska är minimal! Min egen träningsväska borde ha hjul nu!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  16 februari, 2009 kl 20:16

  Marathonmia – ja det är mystiskt det där med väskorna. Själv hade jag behövt lyftkran till min idag…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.