Aktuellt

Status i musikfabriken

Satt och slet mitt hår igår kväll och har nu hittat låtar till mina tre projekt: pulsspinningen, förbränningsspinningen och styrkepasset. Förbränningen har till och med fått ett upplägg, och det ska testas ikväll när normala människor tittar på film. Förhoppningsvis blir releasen i morgon förutsatt att kvällens test inte känns allt för illa.

Styrkan till på tisdag känns också överkomlig, där är det mer övningarna än musiken som kräver en extra tankeinsats. På hur många sätt kan man egentligen variera en bicepsövning?

Sist och värst: pulsen till på torsdag. Sitter och filar på ett nytt upplägg, som jag inte riktigt fått ihop ännu. Men till torsdag är det ju många dagar…

6 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  2 januari, 2009 kl 19:42

  Tack för receptet med köttfärs- och grönsakspanna med hel dinkel. Supergott. Jag tog matvete istället för dinkel men det funkade lika bra. MvhAnna

 • Svara
  Anonymous
  2 januari, 2009 kl 21:22

  Hej Anna! Undrar om du har något bra/nyttigt och gott recept på bröd/bullar? Tack för bra blogg!

 • Svara
  Globetrotter
  2 januari, 2009 kl 21:41

  För ett träningsfreak som aldrig testat på sån klassisk spinning eller aerobics. Om jag skulle prova EN sån gruppträning, vilken ska jag testa?Till anonym över mig. Jag bakade bröd i min blogg idag och är sjukt nöjd. Du kanske kan få inspiration vem vet :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  2 januari, 2009 kl 23:32

  Anna – kul att du gillade det!Anonym – åå jag bakar alldeles för sällan tyvärr. Har bara ett bröd i min receptkategori som du kan testa. Annars ska jag faktiskt baka i morgon så jag ber att få återkomma med resultatet :)Globetrotter – då skulle jag säga spinning. Fast du måste ge det minst fyra gånger för man fastnar som regel inte direkt… men när man väl fastnat är man fast :)

 • Svara
  Malin
  3 januari, 2009 kl 09:35

  När du ändå håller på, du har inga tips på bra boxercise-musik!? ;)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  3 januari, 2009 kl 20:29

  Malin – tyvärr, jag leder ju inte box (och tränar det väldigt sällan själv) så jag har inte riktigt funderat i de banorna. Men jag säger till om jag kommer på nått :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.