Aktuellt

Snygga tjejer

Man kan säga vad man vill om Elisabeth Höglunds frisyr men hon hade faktiskt lite vettigt att säga på idrottsgalan. Som att tjejer som svettas och snorar är snyggt! Ja i samband med idrott då alltså…

För visst är det snyggt med tjejer som tränar, tar i och kämpar. Då spelar det ingen roll om man har något kilo extra här eller där, det är själva prestationen som är fin. Ja det gäller ju killar också förståss.

Jag är hellre stark, uthållig och orkar massor än att vara pinnsmal, nedbantad och trött. Jag springer hellre 20 kilometer, svettas och snorar än att gå i piffiga skor som gör ont. Så de så!

6 Kommentarer

 • Svara
  Yllis
  26 januari, 2009 kl 19:18

  Jag både tränar och går i piffiga skor ska du veta ;)Fast skor som gör ont låter jag ju iofs bli!

 • Svara
  fartfylld!
  26 januari, 2009 kl 19:37

  kunde inte säga det bättre själv! :) det är ju häftigt med prestationen… i början tränade jag mkt för att bli smal, vilket jag aldrig kommer bli (pinnig) har inte den kroppsbyggnaden helt enkelt. nu vill jag mkt hellre vara välmående och stark än smal och benig. och snor är helt ok!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  26 januari, 2009 kl 20:57

  Yllis – men du tränar inte i piffiga skor väl? :)Fartfylld – nej känslan av att kroppen fungerar som en evighetsmaskin är verkligen cool. Att den gör vad man säger till den. Att den orkar. Det är häftigt. Med eller utan snor!

 • Svara
  Ana
  27 november, 2010 kl 16:59

  ”Jag är hellre stark, uthållig och orkar massor än att vara pinnsmal, nedbantad och trött. Jag springer hellre 20 kilometer, svettas och snorar än att gå i piffiga skor som gör ont. Så de så!”

  WORD!!!!

 • Svara
  Ana
  27 november, 2010 kl 17:00

  ..och var hittar man dom översnygga rosa Nike-skorna?? Vad heter modellen? :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  28 november, 2010 kl 16:11

  Ana – de är rätt gamla nu, typ två år. Heter Niek sister one, eller nått i den stilen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.