Aktuellt

Smärta i hjärtat

Jag missar mitt pulsspinning ikväll. Är upptagen på annat håll och det smärtar i hjärtat att inte få köra. Jag älskar nämligen mitt pulsspinning. För att det är så jobbigt. För att deltagarna kämpar nåttsåinihelskotta. För att det är så skönt mellan peakarna. För att det är så grymt att pumpa på i peakarna. Och för att det nästan är helg sen. Bah, jag vill jag vill jag vill!

4 Kommentarer

 • Svara
  Anonymous
  29 januari, 2009 kl 20:25

  Vi spinnade på som bara den. Hur skönt som helst, lika trött som vanligt. Men det är torsdag nästa vecka också, då ses vi! // Åsa

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  29 januari, 2009 kl 21:50

  Åsa – Skönt att Karin tar väl hand om er! Ses på torsdag :)

 • Svara
  Malin
  30 januari, 2009 kl 06:53

  Jag är så nyfiken på pulsspinning, så jag gissar av ditt inlägg att det är något som du rekomenderar? Vad skiljer det från ett vanligt spinningpass för utom själva pulsregistreringen?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  30 januari, 2009 kl 16:20

  Malin – pulsspinning skiljer sig säkerligen åt mellan gymmen men hos oss är det ett intervallpass där vi jobbar i olika pulszoner. Olika långa peakar i 85% av maxpuls och återhämtning i 65% däremellan. Också uppvärmning och nedvarvning/stretch förståss.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.