Aktuellt

SEMLA


Kan hända att det här inlägget förstör min image men jag har SEMMELBEHOV! Som kostrådgivare förväntas man ju leva på morötter och omega-3 och oftast har jag inget att skämmas för i min matvarukorg. Men även jag har mina svagheter och SEMLOR är en av dom!

Gick förbi ett konditori häromdagen och nu flaxar små söta semlor förbi min inre syn. TUR att det snart är lördag! Mums….

11 Kommentarer

 • Svara
  Katarina M-I
  22 januari, 2009 kl 15:10

  Min matdagbok måste ha triggat suget:) Det försvann ju ner en och annan semla…

 • Svara
  Andréa
  22 januari, 2009 kl 16:20

  Åh nej.. nu blev jag också sugen! Trots att jag redan ätit en påse godis idag! Kanske får bli en imorn då.. (Om folk tror att kostrådgivare bara äter motrötter och sånt kan de komma hem till mig så får de se på annat :D)

 • Svara
  Anonymous
  22 januari, 2009 kl 16:59

  Ge efter för suget, prova semlorna på konditori Kringlan i Kävlinge. Dom är så supergoda, glöm inte att de inte att ta ut dem ur kylskåpet en stund innan dom ska ätas. Smakar bäst då. // Åsa

 • Svara
  BoelMaria
  22 januari, 2009 kl 17:17

  Frestelser är till för att man ska falla för dem! Jag älskar också semlor och har redan avverkat årets första. Och jag tror bara att det är bra att kostrådgivare visar att de är mänskliga….

 • Svara
  Sanna
  22 januari, 2009 kl 17:28

  Man måste unna sig sånt man tycker om!! =) Alla har vi våra musthaves !! =)

 • Svara
  Cia
  22 januari, 2009 kl 17:40

  Hmm, semlor tillhör INTE mina laster. Har aldrig förstått tjusningen med det där. Hatar grädde. Hatar mandelmassa. Och den där vita bullen är inte särskilt god den heller… ;-)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  22 januari, 2009 kl 21:23

  Cykelmygga – ja! Jag skyller allt på dig! Åsså mumsar jag semla medan jag förbjuder dig att äta korvbröd :) DET är rättvist! Andréa – va? Äter du annat än morötter? Jag som äter morötter till frukost, lunch och middag…ehhhh.Åsa – jag ska absolut testa. Redan på lördag! Skönt om man slipper köra ända till Lomma!BoelMaria- å då ligger jag en back. Måste hämta upp det där!Sanna – så sant så sant!Cia – ja men du och jag är ju bakåfram. Du är stark coh jag är seg, du gillar inte semlor och jag älskar semlor. Grädde är förövrigt JÄTTEGOTT. Och mandelmassa. Bullen är bara utfyllnad :)

 • Svara
  Mats
  22 januari, 2009 kl 22:35

  Lite dumt att gå in på din blogg tror jag..varit sugen på godis hela dagen men hållit mig, nu semla… :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  23 januari, 2009 kl 07:14

  Mats – hihi, det var inte meningen att fresta dig :) I morgon blir det premiär!

 • Svara
  Anna
  23 januari, 2009 kl 18:12

  Lommas är klart bäst!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  24 januari, 2009 kl 10:50

  Anna – jo vi köper alltid där. Men idag ska jag testa kävlinges efter Åsas tips. Så får vi se om de slår Lomma.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.