Aktuellt

Oj mitt i natten

Fastnade med min kompis Mixmeister i ett desperat försök att byta ut en av spinninglåtarna som jag inte är nöjd med. Men allt lät skrot. Det brukar göra det klockan elva på kvällen….
Jag får nog gå och sova istället. I morgon väntar dubbla pass och då får man ju se till att vara pigg!

13 Kommentarer

 • Svara
  Cia
  16 januari, 2009 kl 22:23

  Sov gott ;-) För mig brukar problemet vara att jag fastnar med musikprogrammet o kan sitta där halva natten… till maken börjar klaga över att få höra tio sekunder av en och samma låt hela tiden… :-)

 • Svara
  freja
  17 januari, 2009 kl 03:37

  åååh.. tänk om man hade din motivation till att träna..

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  17 januari, 2009 kl 12:48

  Cia – haha, han är väl inte kinkig? Det är ju jätteroligt att höra samma tio sekunder miljoner gånger…ehhh….Freja – jag skickar över lite motivation till dig. Mitt problem är att jag har mer motivation än tid, så du kan få lite :)

 • Svara
  Cizzi
  17 januari, 2009 kl 18:55

  Mixmeister är en lömsk liten rackare ;)

 • Svara
  Anonymous
  23 januari, 2009 kl 16:48

  Ah! Kul att hitta en bloggare som även hon fastnar mitt i nätterna med polaren Mixmeister! :-)Mvh Tobbe

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  24 januari, 2009 kl 10:57

  Tobbe – fast det är inte alltid Mixmeister kvalificerar sig under kategorin POLARE. Ibland är det mer typ ”värsta fiende”. Som när den själv ger alla låtarna samma bpm….eller byter plats på låtarna efter eget behag. Grrrr….

 • Svara
  Tobbe
  25 januari, 2009 kl 19:21

  Hm,Dom besvären med Mixmeister har jag inte upplevt! Vilken version har du? Själv använder jag Fusion. När man väl kommit i det så blir det nästan otacksamt bra, ofta deltagarna frågar var man köper all mixad musik… Grrr! :-)MvhTobbe

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  25 januari, 2009 kl 21:09

  Tobbe – använder också fusion och det var när jag bytte till det som det började strula… Menar du på riktigt att den aldig byter bpm hos dig? (så att alla låtarna får samma). Orättvist :)

 • Svara
  Tobbe
  25 januari, 2009 kl 21:20

  Hej igen!Nej den byter inte av sig själv! :-) Beror det inte på att du råkat dra någon av BPM-inställningarna åt sidan a misstag? Dvs de som står längst ned under låtarna som ligger i redigeringsfönstret?MvhTobbe

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  26 januari, 2009 kl 19:56

  Tobbe – ett sånt misstag kan inte ens jag inte göra varje gång….tror jag! Nu ska jag snart på det igen eftersom det är dags att mixa vasaloppsspinning 4-5 timmar…. får hoppas det går bättre då!

 • Svara
  Tobbe
  26 januari, 2009 kl 22:08

  Sorry… ;-)Lycka till! Lite avis på att du får frossa i ett så långt mixäventyr! :-)MvhTobbe

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  27 januari, 2009 kl 10:40

  Tobbe – haha, ja du lär höra mig skrika när det strular!

 • Svara
  Tobbe
  29 januari, 2009 kl 21:04

  Verkar funka än! Inte hört något skrik! ;-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.