Aktuellt

Ny vecka – nya skojigheter

Så var det måndag igen. Jag börjar veckan lugnt och fint med en vilodag.

I morgon väntar långpass löpning 23 km så det känns fint att ladda benen med energi. 23 km kan tyckas långt men det är ju ändå lugnt och behagligt. Det blir värre på onsdag….

På onsdag kommer Cia och inspirerar oss instruktörer på gymmet. Hon har utlovat 60 minuter grispass (jobbigt!) följt av 60 minuter core/core boll. Cia är allt som jag inte är: stark, explosiv och galen. Jag är seg, uthållig och tjaaa kanske lite galen jag med. I alla fall att döma av bilden nedan…

Det ska bli grymt roligt i alla fall och jag längtar redan!

10 Kommentarer

 • Svara
  carolin
  19 januari, 2009 kl 10:25

  Hej! Jag hittade din blogg igår och jag måste säga att du inspirerar mig verkligen jätte mycket. Det är jätte intressant att läsa, så fortsätt med det du gör.

 • Svara
  Jo, gissa vem...
  19 januari, 2009 kl 12:11

  Galen?????Vet du vad som är galet? Galet är att springa 23 kilometer, eller cykla typ 25 mil. Att göra 320 armhävningar eller hänga och dingla i chinsstången är däremot fullständigt normalt…. ;-)

 • Svara
  Sofy
  19 januari, 2009 kl 12:37

  23 km på en vardag, det är sjukt bra jobbat! Jag har likosm svårt att hitta så mycket tid på vardagarna. Till helgen ska jag äntligen springa långt långpass igen, känns som det var alldeles för länge sen jag var över 20 km!grymt jobbat!

 • Svara
  Katarina M-I
  19 januari, 2009 kl 12:50

  Hehe, snygg bild:)Du och Cia är nog lika galna fast på två helt olika fronter:)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  19 januari, 2009 kl 13:21

  Carolin – hej och välkommen hit! Kul att få inspirera lite :) Cia – hihihihihihihihihiSofy – jo det krävs lite omstuvning av dagen, men det funkar. Brukar egentligen springa söndag fm men jag är liksom ur fas med allt just nu, så det får bli som det blir :)Cykelmygga – ja så är det nog. Kan nog bara bli ännu GALNARE när vi hamnar i SAMMA lokal på onsdag. Läskig tanke :)

 • Svara
  Miss Agda
  19 januari, 2009 kl 16:58

  23km är inte illa:) Jag hade nog valt att ha en vilodag efter det, men du kör bara ännu hårdare…:) Way to go!

 • Svara
  Malin
  19 januari, 2009 kl 18:56

  Härligt med ett långpass! Jag håller tummarna för att min tå ska sluta krångla så det kan bli ett planerat långpass på onsdag… :(

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  19 januari, 2009 kl 21:56

  MissAgda – hehe, ja din taktik är förmodligen smartare men den här veckan var det det enda sättet att få ihop det på. Jag får hoppas Cia är snäll med mig….yeah right!Malin – håller tummarna för din tå!

 • Svara
  Mats
  19 januari, 2009 kl 23:03

  Galet, 23 km på en vardag! :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  20 januari, 2009 kl 13:06

  Mats – hehe, det betyder bara att man får jobba på helgen….och det är ännu galnare :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.