Aktuellt

Kostrådgivning

Har skrivit väldigt lite om kostrådgivning på sistone men här händer faktiskt grejer i stugan. Har precis gett ett kostupplägg till en elitsatsande pingistjej och nu sitter jag med Cykelmygga-Katarinas kostdagbok i mina händer. Katarina ska cykla Transalp (ja, hon är galen…) och jag har lovat hjälpa henne med kostupplägg inför detta ”lilla” äventyr.

Det är alltså kost i samband med hård träning vi pratar om i båda fallen. Spännande som tusan.

0

Inga kommentarer

 • Svara
  Andréa
  15 januari, 2009 kl 21:52

  Åh! Mitt specialområde! Verkligen det roligaste som finns! :)

  0
 • Svara
  Anna (Orka mera)
  16 januari, 2009 kl 11:57

  Andréa – ja visst är det!

  0
 • Svara
  LadyXera
  16 januari, 2009 kl 18:05

  Fundilerar lite… kostrådgivning. Jag minns att jag snubblade rakt in i den här bloggen när jag en dag googlade på ”Orka mera”.Skulle du vilja hjälpa mig, som ligger i andra änden på skalan så att säga?Ha en fin kväll!

  0
 • Svara
  Anna (Orka mera)
  16 januari, 2009 kl 22:15

  LadyXera – jag ger kostrådgivningar på hela skalan, så absolut. Maila mig på anna@piggelina så diskuterar vi vidare.

  0
 • Svara
  Paris
  20 januari, 2009 kl 12:50

  Har du någon utbildning?

  0
 • Svara
  Anna (Orka mera)
  21 januari, 2009 kl 21:18

  Paris – jag har universitetspoäng inom bla fysiologi och näringslära. Utöver det är jag utbildad Kostrådgivare hos Paulúns näringscenter.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.