Aktuellt

Kostrådgivning

Har skrivit väldigt lite om kostrådgivning på sistone men här händer faktiskt grejer i stugan. Har precis gett ett kostupplägg till en elitsatsande pingistjej och nu sitter jag med Cykelmygga-Katarinas kostdagbok i mina händer. Katarina ska cykla Transalp (ja, hon är galen…) och jag har lovat hjälpa henne med kostupplägg inför detta ”lilla” äventyr.

Det är alltså kost i samband med hård träning vi pratar om i båda fallen. Spännande som tusan.

6 Kommentarer

 • Svara
  Andréa
  15 januari, 2009 kl 21:52

  Åh! Mitt specialområde! Verkligen det roligaste som finns! :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  16 januari, 2009 kl 11:57

  Andréa – ja visst är det!

 • Svara
  LadyXera
  16 januari, 2009 kl 18:05

  Fundilerar lite… kostrådgivning. Jag minns att jag snubblade rakt in i den här bloggen när jag en dag googlade på ”Orka mera”.Skulle du vilja hjälpa mig, som ligger i andra änden på skalan så att säga?Ha en fin kväll!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  16 januari, 2009 kl 22:15

  LadyXera – jag ger kostrådgivningar på hela skalan, så absolut. Maila mig på anna@piggelina så diskuterar vi vidare.

 • Svara
  Paris
  20 januari, 2009 kl 12:50

  Har du någon utbildning?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  21 januari, 2009 kl 21:18

  Paris – jag har universitetspoäng inom bla fysiologi och näringslära. Utöver det är jag utbildad Kostrådgivare hos Paulúns näringscenter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.