Aktuellt

I-landsproblem

Mitt under gårdagens Coopertest valde min Garmin att gå och dö. Skärmen blev helt tom och den gick inte att få liv i. Via resetknappar och konstiga tricks lyckades Fredrik senare få igång eländet men inga data finns sparade.

Därmed får jag aldrig veta vilken puls jag hade. Och dessutom: vilken sträcka ska jag skriva in i funbeat???? Vet inte hur lång uppvärmning och nedvarvning det blev och jag hatar uppskattningar. Siffror är heliga liksom. Jobbigt.

6 Kommentarer

 • Svara
  Susanna
  12 januari, 2009 kl 18:37

  Ja visst är de heliga? Jag HATAR när pulsklockan inte funkar, det känns knappt ens tillfredsställande att ha tränat då…

 • Svara
  Emma
  12 januari, 2009 kl 19:05

  Haha, attans!

 • Svara
  River
  12 januari, 2009 kl 22:45

  ÅÅÅNEEJ. Jag hade nog varit tvungen att springa sträckan igen. Eller nått. Haha ;)Jag måste göra ett nytt spinningpass och hittar inga låtar jag gillar så pass mycket att dom får vara med. Har du några bra tips?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  13 januari, 2009 kl 07:31

  River – ja förlåt att det dröjde! Har rotat igenom mina gamla pass och det är en salig blandning mellan raksträckor, backar, förbränningssofta låtar och ös…. hoppas du hittar nått: Avantasia – promised land 100 rpmNo doubt – bathwater 74 rpmDelerium – truly 63 rpmDj Ötzi/captain jack-don’t haha 82Kosheen – hide you 85Lisa Miskovksy – It’s alright 98 Anastasia – heavy rotation E nomine – mitternacht 65 rpmRamones – somebody 80 rpmOscar G – addicted to drumsMadonna -hankypanky 85rpmE-type – russian lullaby 74 rpmPoison – your mama don’t dance 76 Michael Jackson – Billie Jean 110 Hammerfall – hearts on fire 91 rpmMorrisey – first of the gang 67 rpmBillie Idol – Shock to the system 85Billie Idol – rebel yell 90 rpm

 • Svara
  River
  13 januari, 2009 kl 22:23

  Ja – Kosheen – Hide you. Den gillar jag skarpt. Jag har hört den på någon instruktörs pass och jag kommer ihåg att jag gillade dramatiken i den. Man kan nog göra ganska mycket med den inne i salen. Mitternacht är en gammal favorit som jag har spelat sönder för de stackars deltagarna. Haha. Men den är grym. Den kommer helt klart komma med om jag sätter ihop ett ”Rivers favoriter-pass”… Tack för tipsen. Har även använt heavy rotation i slutet av förra året, ska lyssna igenom fler låtar nu :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  14 januari, 2009 kl 07:04

  River – kämpa på med nya passet. Och dela gärna med dig om du hittar några andra bra låtar! Man har alltid låtbrist :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.