Aktuellt

Gruppträningsansvarig

Från och med 1 januari är jag gruppträningsansvarig på gymmet. En funktion vi inte haft tidigare och som verkligen behövs! Jag ser fram emot att sätta tänderna i detta stora projekt. Först ut blir schemaläggningen inför våren (start februari), följt av uppföljningar, framtagning av riktlinjer och andra små saker och ting. Spännande – var ordet!

13 Kommentarer

 • Svara
  Puma
  3 januari, 2009 kl 20:59

  grattis! känner dig inte, mer än via bloggen, men från mitt intryck av dig att döma blir det rätt person på rätt plats!!!

 • Svara
  Viveca
  4 januari, 2009 kl 11:23

  Låter som att det bara kan bli bättre. Vi håller på dig. Lycka till!

 • Svara
  evalinn
  4 januari, 2009 kl 16:23

  Vad kul, och grattis! :-) Där jag kör klasser har vi haft gruppträningsansvariga i ett antal år nu, och det är verkligen värt det, det gör världens skillnad!

 • Svara
  Annette
  4 januari, 2009 kl 18:31

  HejsanVilket energi knippe du år! ;)Spännande och jätte fin blogg.Min blogg är under nyheter på min sida om du vill kolla in någon gång!Jag blev väldigt inspererad av din blogg.Här kommer jag gå in många gånger.Ha det gottAnnette

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  4 januari, 2009 kl 21:12

  Puma – tack! Jag hoppas du har rätt :)Viveca – ja nu jäklar! Fortsätt bomba mig med åsikter och förslag -det är guld värt :)Evalinn – tack! Jag hoppas det ska bli superduper!Annette – hej och välkommen hit! Jag ska kika in hos dig med :)

 • Svara
  Hannasbokhylla
  5 januari, 2009 kl 10:15

  HejOm, men förhoppningsvis när, jag flyttar till Skåne kommer jag bo väldans nära gymmet ”Träna i Centrum” i Bjärred. Vet du något om det gymmet? Ett gym på under 3 minuters gångväg är bra de dagar motivationen saknas.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  5 januari, 2009 kl 11:13

  Hannasbokhylla- Tyvärr vet jag inget om det gymmet. Men som du säger 3 minuters väg är värt mycket! Tycker absolut du ska testa!

 • Svara
  River
  5 januari, 2009 kl 14:37

  Vilket roligt uppdrag! :) Lycka till med dom nya uppgifterna!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  5 januari, 2009 kl 19:20

  River – Tack så mycket!

 • Svara
  Jennie
  6 januari, 2009 kl 20:52

  Grattis till nya tjänsten! Var jobbar du någonstans?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  7 januari, 2009 kl 18:24

  Jennie-på ett litet gym í Kävlinge som heter Train’in.

 • Svara
  Kerstin
  7 januari, 2009 kl 19:22

  Anna om jag känner dig rätt så kommer det att bli jättebra, lycka till. Kram Kerstin

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  7 januari, 2009 kl 22:21

  Kerstin – tack tack! Jag hoppas det ska gå bra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.