Aktuellt

Efterlysning – nummerlappar!

Jag behöver nummerlappar från Vasaloppet (öppet spår och tjejvasor får också duga). Någon som har några att avvara? Maila mig på anna@piggelina.se!

7 Kommentarer

 • Svara
  Denize
  18 januari, 2009 kl 15:32

  Är det dags för vasaloppsspinning i Kävlinge? ;)

 • Svara
  Nathalie Vesterlund
  18 januari, 2009 kl 15:44

  Svara på min fråga om viktnedgång i min blogg! Behöver så mycket hjälp jag kan få!KRAM!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  18 januari, 2009 kl 16:15

  Denize – right on target :)

 • Svara
  Anonymous
  18 januari, 2009 kl 20:06

  Kan du inte tipsa om ett träningsupplägg för löpträning för att springa 10 km och 21 km i maj-augusti. Springer 10 km på ca 49 min i dagsläget och vill komma under 47 minuter på 10 km och klara 21 km på 2 timmar. Ska man träna intervall, distans etc? =) MVH/Madde

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  18 januari, 2009 kl 21:04

  Madde – gå in på http://www.marathon.se och klicka dig vidare under träning/milen resp träning/halvmarathon så får du tips på upplägg. Uppläggen är för tjejmilen resp sthlm halvmara men du kan ju räkna om efter ditt eget lopp. Själv har jag inte följt dessa eftersom jag har så mycket annan träning som tar plats men det är en bra bas att utgå från. En blandning av distans, intervaller, och fartlek är en bra ide!

 • Svara
  Tolkia
  19 januari, 2009 kl 13:20

  Ring något kansli hos vasaloppsarrangören. Här ser vi varje år hela studentklasser där ”nollorna” bär vasaloppslappar, och jag tror att detta startade ett år när en dalmas var ”general” för spektaklet. Jag gissar att det går att få tag i lappar någon sådan väg, om man behöver många.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  19 januari, 2009 kl 21:17

  Tolkia – tack för tipset. Ska kolla där!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.