Aktuellt

Alzheimers!

Personalen i Gerdahallens reception måste tro att jag har Alzheimers light. Eller kanske till och med utan ”light”.

Måndag lunch. Låser in mina nycklar till omklädningsrummet i ett skåp. Skåpet står i omklädningsrummet som jag nu inte kan komma in i. Smart. Smyger med svansen mellan benen till receptionen och bekänner. Får låna extranyckel för att komma ur knipan.

Onsdag lunch. Kommer i god tid till passet. Fördriver nära 50 minuter i omklädningsrummet med att prova olika stegkombinationer. När fem minuter återstår innan passet ska börja inser jag att mina skor inte ligger i väskan! Smyger till receptionen i bara strumplästen.

-Har du låst in din nyckel? frågar tjejen i receptionen. Suck, redan känd och ihågkommen!

Får låna ett par skor i rätt storlek. Reebok av alla märken. Har aldrig ägt ett par Reebok men dom satt faktiskt helt ok. Tycker dom brukar vara för breda. Mina fötter är skinny.
Skorna satt fint och passet gick bra. Låser om stereon, lämnar in nyckel och svettiga skor och går sedan till omklädningsrummet. Bara för att upptäcka att jag låst in mitt kollegieblock (med alla mina pass) i stereoskåpet.

Gör mig så osynlig jag bara kan. Smyger in bakom receptionsdisken och tar nyckeln till stereoskåpet. Smyger in i salen låser upp, hämtar blocket och låser. Smyger tillbaka bakom receptionsdisken, lämnar nyckeln och smyger därifrån. Låtsas som det regnar….

Typiskt att jag ska dit redan i morgon. Jag måste ha checklista med mig! Och solglasögon.

Nu väntar massage. Hoppas det gör gott för hjärnsläpp.

8 Kommentarer

 • Svara
  Ann-Sofie
  7 januari, 2009 kl 14:25

  haha det är nog julstressen som satt sina spår ;) Eller så har hjärnan inte bärjat fungera igen efter julledighet! kram på dig

 • Svara
  Viveca
  7 januari, 2009 kl 14:29

  Verkar iallafall som att du kommer ihåg vattenflaskan……

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  7 januari, 2009 kl 15:10

  Ann-Sofie – ja vi får väl hoppas att det är något övergående :)Viveca – nu när du säger det… jag är ju ALLTID senil. Fy för katten det tänkte jag inte på :)

 • Svara
  LadyXera
  7 januari, 2009 kl 16:21

  Haha, vilket upplyftande inlägg! Skönt att jag inte är ensam om såna saker!

 • Svara
  Katarina M-I
  7 januari, 2009 kl 17:23

  …sen klantar man sig bara för att man tänker ”jag får inte göra det igen”…

 • Svara
  Sofy
  7 januari, 2009 kl 20:22

  Ha, ha, ha, ha. Så jäkla kul!!! Kram

 • Svara
  Susanna
  7 januari, 2009 kl 20:58

  Haha, stackare :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  7 januari, 2009 kl 22:20

  LadyXera – kan bara hålla med. Nu är vi i alla fall två :)Cykelmygga – mmm. Himla dumt! Håll tummarna för mig i morgon så jag inte kommer dit utan kläder eller nått. Man vet tamejtusan aldrig.Sofy – mmm efteråt är det kul…Susanna :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.