Aktuellt

Rapport fran Thailand

Vi har inte jordens jobbigaste liv har i Thailand. Igar var det dags for forsta loprundan. Det blev 6 km langs stranden strax innan kl 7 pa morgonen. Ljum vind i haret, vagornas sus i oronen och en helt underbar upplevelse! Tank om man alltid fick springa sa har. Enda nackdelen var ett par vilda hundar som tyckte det var jatteroligt att folja med pa min tur. Uppnadde nog maxpuls vid ett par tillfallen pga av dem!

Eftermiddagen igar agnades at pedikyr och jag har aldrig varit sa snoffsig om fotterna som jag ar nu. I formiddags skulle jag testa hotellets morgongympa men jag var den enda som kom…. Fick noja mig med en morgonpromenad med ledaren… Som plaster pa saren unnade jag mig istallet en Thaimassage i en hydda pa stranden. Mmmmm, som sagt. Jag har det inte fel just nu!

Kram pa er darhemma i snoyran!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.